1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

مظفر: همكاري جوراندينيو با بانوان تداخلي در كار با مردان ايجاد نمي‌كند

شروع موضوع توسط (̅(َ_̅_̅(َ)ڪے ‏1/3/11 در انجمن توپ و تور

1. Sert oğul

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    IOG
    خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي فوتسال بانوان گفت: در صورتي كه جوارندينيو سرمربي تيم آقايان شود همكاري‌اش با بانوان تداخلي در كارش ايجاد نمي‌كند.

شهرزاد مظفر در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد سه بازي دوستانه تيم ملي مقابل اوكراين و لزوم برگزاري اين مسابقه ها اظهار داشت: درست است كه تيم فوتسال به زودي مسابقه اي ندارد، اما ما بايد از همين اكنون به فكر باشيم تا سه سال ديگر كه مسابقات آسيايي را در پيش داريم با آمادگي كامل و به عنوان مدعي قهرماني وارد رقابت ها شويم.
    وي افزود: به تازگي هم بحث برگزاري جام جهاني زنان مطرح شده و حتي دوره آزمايشي آن در اسپانيا برگزار شده است. ما بايد به فكر اين باشيم كه اگر قرار بر برگزاري اين مسابقات شد، از آسيا ايران يكي از سهميه ها باشد.

مظفر ادامه داد: در سطح آسيا مسابقات خوبي براي فوتسال بانوان وجود ندارد اما در اروپا تورنمنت هاي معتبري درحال برگزاري است و با توجه به اينكه فوتسال بانوان ايران توانسته وجه خوبي پيدا كند از ما براي شركت در اين رقابت ها دعوت به عمل مي آيد.
    وي در پاسخ به اين سوال كه آيا جوارندينيو كه براي هدايت سرمربيگري تيم فوتسال مردان نامش مطرح شده همكاري خود با تيم بانوان ادامه مي دهد يا خير گفت: من هم اين موضوع را شنيدم اما فكر نمي كنم مشاوره دادن ايشان به تيم بانوان تداخلي در كارش ايجاد كند.

سرمربي تيم باشگاهي تجارتخانه جنوب در مورد حضور فرشته كريمي و نيلوفر اردلان در تيم ملي فوتبال بانوان اظهار داشت: من راضي به حضور اين بازيكنان در اردوي فوتبال نيستم. بايد نگران آسيب ديدگي احتمالي آنها باشم. وقتي هم بازگردند ما دو مسابقه حساس در ليگ داريم و آنها با خستگي مي رسند. بهتر بود تيم ملي فوتبال به داشته هاي خود تكيه مي كرد اما اين تصميم گرفت شده و از دست من و باشگاه كاري برنمي آيد.