1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

حسيني: تمريناتم را با هزينه شخصي پيگيري مي‌كنم

شروع موضوع توسط (̅(َ_̅_̅(َ)ڪے ‏28/2/11 در انجمن سایر ورزش ها

1. Sert oğul

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    IOG
    خبرگزاري فارس: قهرمان پرتاب نيزه جهان و بازي‌هاي پارآسيايي گوانگجو گفت: با توجه به اينكه مربي‌ام در شهري غير از محل سكونت من زندگي مي‌كند مجبورم تمرينات را با هزينه شخصي پيگيري كنم.

به گزارش خبرنگار ورزشي باشگاه خبري فارس «توانا»، سيدعرفان حسيني كه در بازي‌هاي پارآسيايي 2010 گوانگجو در پرتاب نيزه كلاس نابينايان و كم‌بينايان با پرتابي به ميزان 59 متر و 5 سانتي‌متر، 12 سانتي‌متر ركورد جهان را بهبود بخشيده بود، پنجمين مدال طلاي كاروان ايران را در اين رقابت‌ها به خود اختصاص داد. وي در مراسم تقدير از ورزشكاران جانباز و معلول به عنوان يكي از نمايندگان مدال آوران روي سن رفت.
    پيش از آغاز نخستين دوره بازي‌هاي پاراآسيايي گوانگجو علي سعيدلو، رئيس سازمان تربيت بدني قول داده بود به ورزشكاراني كه موفق به شكست ركورد جهان شوند، پاداش ويژه‌اي تعلق خواهد گرفت.
    گفت‌وگوي حسيني را با خبرنگار ورزشي باشگاه خبري فارس «توانا»، در زير مي‌خوانيم.

* مراسم تقدير از ورزشكاران جانباز و معلول چطور بود؟
    اين حركت گام مثبتي به جلو براي آينده بود. مراسم خوبي بود كه به بهترين شكل ممكن برگزار شد. هر چند كه كمي دير شد، اما خيلي خوشحالم كه جايزه خود را از دست رئيس جمهور دريافت كردم.

* جوايزت را نقدا دريافت كردي؟
    حواله جوايز به ما داده شد و گفتند كه هر زمان كه بخواهيم مي‌توانيم با مراجعه به صندوق حمايت از قهرمانان اصل جوايز را دريافت كنيم. خوشبختانه نسبت به سال‌هاي قبل شرايط خيلي بهتر شده است به خصوص با يكسان سازي جوايز.

* ركورد جهان را در گوانگجو شكستي، جايزه اين ركودشكني را هم گرفتي؟
    البته دكتر سعيدلو قول داده بود ورزشكاراني كه موفق به شكستن ركورد جهان شوند جايزه ويژه‌اي دريافت خواهند كرد، اما حواله يا جايزه‌اي بابت اين موضوع نگرفتم، در صورتي‌كه به يكي از مدال آوران گوانگجو كه در دووميداني ركورد آسيا را زده بود 50 سكه اضافه داده شد. اميدوارم به همان اندازه نيز براي ما جايزه در نظر گرفته شود.

* برنامه‌ات براي حضور در پارالمپيك لندن چيست؟
    با توجه به قهرماني در گوانگجو و پس از آن كسب مدال نقره جهان در نيوزلند سهميه پارالمپيك لندن را به دست آورده‌ام. تمرينات را براي حضور موفق در لندن آغاز كرده‌ام. برنامه‌اي 17 ماهه دارم تا هم دوباره ركوردشكني كنم و هم بتوانم مدال طلاي پارالمپيك را به كلكسيون افتخاراتم اضافه كنم.

* براي انجام تمرينات مشكلي نداري؟
    خودم ساكن بوشهر هستم، اما به دليل سكونت مربي‌ام در مشهد و امكانات مناسب اين شهر تمرينات خود را در اين شهر دنبال مي‌كنم. البته با توجه به اين شرايط مجبورم اردوها را با هزينه شخصي برگزار ‌كنيم. در طول 2 سال گذشته تمام اردوها را با هزينه خودم برگزار كردم، البته كمك‌هايي هم از سوي فدراسيون و كميته شد اما جوابگو نبود. اميدوارم كه در راه لندن اين كمك‌ها و حمايت‌ها افزايش پيدا كند.

* چقدر شانس براي كسب نشان طلاي پارالمپيك لندن داري؟
    براي حضور در پارالمپيك تمام تلاش خود را مي‌كنم تا در لندن يك ركورد خوب را ثبت كنم. هميشه اميدم به كسب نشان طلاست و به چيز ديگري غير از آن فكر نمي‌كنم.