1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

اسماعيل‌پور: مدارك پزشكي‌ام را به فدراسيون كشتي ارسال كردم

شروع موضوع توسط (̅(َ_̅_̅(َ)ڪے ‏28/2/11 در انجمن سایر ورزش ها

1. Sert oğul

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    IOG
    خبرگزاري فارس: مدعي وزن 60 كيلوي آزاد بعد از غيرموجه اعلام شدن غيبتش در جام تختي گفت: پزشك متخصص از كشتي گرفتن منعم كرده بود و مدارك پزشكي‌ام را هم به فدراسيون ارسال كرده بودم.

مسعود اسماعيل‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس اظهار داشت: با توجه به مصدوميتي كه داشتم، نمي‌توانستم كشتي بگيرم. پزشك متخصص هم مرا از حضور در مسابقه منع كرده بود و به همين دليل روز چهار اسفند مدارك پزشكي‌ام از طريق هيات استان به فدراسيون ارسال شد.
    وي خاطرنشان ساخت: در ليگ دست راستم دچار ضرب‌خوردگي شد و بعد از پايان اين رقابت‌ها هم در حين تمرين دچار آسيب دوباره شدم. با اين حال وقتي گفتند رئيس فدراسيون اعلام كرده حتما همه بايد در جام تختي كشتي بگيرند، راهي كيش شدم اما دو كيلو اضافه وزن داشتم و نتوانستم در وزن‌كشي حضور پيدا كنم.
    اين كشتي‌گير مازندراني ادامه داد: نمي‌دانم دليلم مورد قبول واقع شده يا نه اما تنها دليل عدم شركتم در اين رقابت‌ها، مصدوميت بود. نمي‌خواستم كاري كنم كه بهبودم عقب بيفتد و رقابت‌هاي بعدي را از دست دهم. حالا هم هر تصميمي بگيرند، تابع خواهم بود.