1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

جانگ: اميدوارم با تيم تكواندوي بانوان ايران به المپيك لندن بروم

شروع موضوع توسط (̅(َ_̅_̅(َ)ڪے ‏28/2/11 در انجمن ورزش رزمی

1. Sert oğul

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    IOG
    خبرگزاري فارس: سرمربي كره‌اي تيم ملي تكواندو بانوان گفت: آرزو داشتم با تيمي راهي المپيك شوم و اميدوارم اين مسئله با تيم ايران تحقق يابد.

جونگ يونگ جانگ در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: من بانوان ايراني را در مسابقات كره ديده بودم، آنها خيلي علاقمند هستند و خيلي هم تلاش مي كنند.
    وي تاكيد كرد: هميشه آرزو داشتم كه با تيمي در المپيك حضور يابم و تمام تلاش خودم را مي كنم كه تيم ايران در مسابقات سهميه المپيك مجوز لازم را كسب كرده و بتوانم با آنها در المپيك لندن شركت كنم.
    جانگ يادآور شد: با اين همه علاقه كه من از تيم ايران سراغ دارم بدون شك موفق خواهند شد، فكر مي كنم در ايران بعد از فوتبال، تكواندو داراي طرفداران فراواني است.
    وي ليگ ايران را رمز موفق تكواندو عنوان كرد و افزود: همين مسابقات موجب شده كه آنها تجربه زيادي را كسب كنند و بتوانند پيشرفت زيادي داشته باشند.

سرمربي كره اي درباره سطح مسابقات فجر ايران گفت: نسبت به مسابقات بين المللي ديگر كه ديده بودم سطح اين رقابت ها متوسط بود؛ اما ايراني ها براي نشان دادن تكنيك هاي خود خيلي تلاش كردند.
    وي كه در رقابت هاي انتخابي تيم ملي غايب بود در اين خصوص گفت: متاسفانه در آن زمان من نبودم و هيچ اطلاعي از سطح فني افراد ندارم. 30 نفري كه در اردو هستند سطح متفاوتي دارند و در تكنيك هاي پايه ضعف هايي ديده مي شود.
    جانگ حضور در مسابقات آلمان را بهترين وسيله براي آماده سازي تيم ملي در مسابقات جهاني كره جنوبي دانست و اعلام كرد كه بعد از آن تركيب نهايي تيم اعزامي به كره را معرفي خواهد كرد.