1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

محمدي: حاصل همكاري‌ام با «سيف‌الله داد» شهادت به مسلماني اوست

شروع موضوع توسط (̅(َ_̅_̅(َ)ڪے ‏27/2/11 در انجمن سینمای ایران

1. Sert oğul

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    IOG
    خبرگزاري فارس: منوچهر محمدي تهيه‌كننده سينما گفت: حاصل نزديك به 20 سال رفاقت و 16، 17 سال همكاري با «سيف‌الله داد»، شهادت به مسلماني ايشان است كه اين روزها براي جامعه سينمايي و دوستان سينماگر كشور امري ضروري است. به گزارش خبرنگار سينمايي فارس، «محمد‌مهدي عسگرپور» مديرعامل خانه سينما در مراسم نام‌گذاري سالن اجتماعات خانه سينما به نام «سيف‌الله داد» گفت: از چندي پيش اين بحث در هيئت مديره مطرح شد كه فضاهاي خانه سينما كه كاربرد عمومي دارند را به نام بعضي از بزرگان سينما ثبت كنيم. تصميم گرفتيم در اولين برنامه رسمي خانه سينما اين كار را انجام دهيم و در اين نشست اين امر انجام شد. وي افزود: مهم‌ترين و بهترين گزينه براي هيئت مديره نام بزرگ «زنده‌ياد سيف‌الله داد» بود. اين روزها بيشتر براي ايشان دلمان تنگ مي‌شود؛ چرا كه با موقعيت‌هايي مواجه مي‌شويم كه جاي برخي از افراد در آن خالي است. براي من به عنوان مديرعامل خانه سينما ديدگاه ايشان اهميت زيادي دارد. زماني كه با ايشان همكاري داشتم، از ديدگاه استراتژيك‌شان استفاده كردم و در خاطرم هم ماند. ايشان اگر فيلم‌هاي درخشان هم نمي‌ساخت، چه چيزي بالاتر از اينكه در جلسه‌هاي ما به عنوان يك مدير خوش نام از او ذكر خير شود. اميدوارم تمام مديران ما از جمله خودم همين‌طور باشيم. در ادامه مراسم «منوچهر محمدي» دوست و همكار سيف‌الله داد گفت: از هيئت مديره خانه سينما بابت اين تصميم تشكر مي‌كنم و آرزو مي‌كنم كه نگرش آقاي داد در نوع تصميم‌گيري‌هايي كه اينجا گرفته مي‌شود، لحاظ شود و بتوانيم تصميمات شايسته‌اي در قواره سينماي ايران بگيريم. وي افزود: به خاطر چندين سال همراهي در كنار آقاي داد فكر كردم چه چيزي بگويم. تنها چيزي كه به نظرم رسيد موضوعي بود كه حرف زدن از آن امروز نوعا سخت و پيچيده شده و آن هم وجه مسلماني آقاي داد بود. حاصل نزديك به 20 سال رفاقت و 16، 17 سال همكاري، شهادت به مسلماني ايشان است كه اين روزها براي جامعه سينمايي و دوستان سينماگر كشور امري ضروري است. محمدي ادامه داد: اين مسلماني ابزار خودنمايي و كسب منافع نبود. در باب مسلماني ايشان همان چيزي بود كه در احاديث آمده است و ايشان منافع ديگران را بر خودش مقدم مي‌دانست. در اوج شرايط كاري پذيرفتند يكي از كارهايشان را انجام ندهند و در كنار ابراهيم حاتمي‌كيا از كرخه تا راين را بسازند. تصميم سخت ديگر پذيرفتن مسئوليت خانه سينما بود كه در آن زمان بسياري از مباحث پايه‌اي خانه سينما از جمله جشن خانه سينما پايه‌گذاري شد. اين تهيه‌‌كننده سينما در ادامه گفت: ما در زندگي حرفه‌اي با اين نوع تصميم‌گيري‌ها مواجه مي‌شويم و منافع فردي‌مان را در نظر مي‌گيريم ولي آقاي داد منافع مجموعه را مدنظر داشتند. به واقع نديدم راجع به كسي پيش‌داوري كنند و هميشه سعي مي‌كردند حال فعلي افراد را ملاك قرار دهند. وي در ادامه بيان داشت: ارتباطي كه ايشان با فيلمسازان داشتند، دوران خاصي را به وجود آورد. اولين چيزي كه در معاونت سينمايي به من گفتند اين بود كه اگر ما بحث احترام را به فيلمسازان برگردانيم، امر و نظارت يك موضوع فردي مي‌شود. تأكيد بر اين نكته كه مديري كه آداب ديني را در زندگي و مسائل اقتصادي‌اش تبيين كرده، آقاي داد را به عنوان يك الگو براي ما معرفي كرده است. به گزارش فارس، در ادامه مراسم لوح تقدير از طرف جامعه اصناف سينمايي ايران به همسر و فرزند سيف‌الله داد اهدا شد. فرزند سيف‌الله داد در صحبت كوتاهي گفت: اهالي خانه سينما خيلي باوفا هستند و ما را فراموش نكردند. ديشب خواب ايشان را ديدم و گفتم نگران هستم كه مي‌خواهم فردا در اين جلسه صحبت كنم. در خواب به پدرم گفتم چه چيزي بگويم، او گفت يك قلم و كاغذ بياور تا برايت بنويسم. با اينكه متوجه نوشته‌هاي او نشدم ولي اين موضوع به من آرامش داد تا امروز در اينجا صحبت كنم.