1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

خودروی پرنده‌ ایلان ماسک در راه است!

شروع موضوع توسط Mohammad Hossein 77 ‏1/11/25 در انجمن خودرو خارجی

1. مدیر تالار سینما عضو کادر مدیریت ❂مدیر انجمن❂

امتیاز دستاورد:
    164

ایلان ماسک در جدیدترین مصاحبه‌های خود، احتمال عرضه یک خودروی پرنده‌ را مطرح کرده است. مدیرعامل تسلا روز جمعه، در گفت‌وگویی با برنامه‌ی The Joe Rogan Experience حاضر شد و ماسک با اشاره به «پیتر تیل»، همکار قدیمی خود گفت: دوست من پیتر تیل یک بار گفت که آینده باید دارای خودروهای پرنده باشد، اما ما هنوز خودروی پرنده نداریم. فکر می‌کنم اگر پیتر یک خودرو پرنده بخواهد، باید بتوانیم یکی بخریم.

زمانی که مجری برنامه، جو روگان، از ایلان ماسک پرسید آیا واقعاً در حال بررسی ساخت یک خودروی پرنده‌ الکتریکی است و این خودرو بال‌های جمع‌شونده خواهد داشت یا خیر، ماسک پاسخ داد: «نمی‌توانم قبل از مراسم رونمایی، جزئیات را فاش کنم. اما فکر می‌کنم این محصول شانس آن را دارد که به‌یادماندنی‌ترین رونمایی تاریخ تبدیل شود.»

این گفت‌وگو در ادامه‌ صحبت‌هایی درباره‌ نسخه‌ آزمایشی خودروی رودستر انجام شد؛ خودرویی که ماسک از آن به عنوان محصولی با «فناوری دیوانه‌وار» یاد کرد و گفت «از هر چیزی که در فیلم‌های جیمز باند دیده‌اید، عجیب‌تر و پیشرفته‌تر است». او تأکید کرد که به مرحله‌ نمایش آزمایشی این نمونه‌ اولیه نزدیک شده و افزود: «امیدوارم قبل از پایان سال بتوانیم نمایش اولیه را انجام دهیم. مطمئن باشید چیزی خواهد بود که هرگز از یاد نمی‌رود.»

این پادکست درست یک روز پس از آن پخش شد که سم آلتمن، مدیرعامل OpenAI، در شبکه‌های اجتماعی با کنایه‌ای آشکار به ماسک، تصویری از یک ایمیل مربوط به جولای 2018 منتشر کرد. در آن ایمیل، آلتمن تأییدیه‌ پرداخت 45000 دلار برای پیش‌خرید نسخه‌ دوم تسلا رودستر را نشان داده بود. سپس اسکرین‌شات دیگری منتشر کرد که در آن خواستار لغو سفارش و بازپرداخت 50000 دلار شده، اما ایمیل برگشت خورده بود. او در ادامه نوشت: واقعاً برای این خودرو هیجان‌زده بودم و تأخیرها را درک می‌کنم، اما 7.5 سال انتظار واقعاً طولانی شده است.

نسخه‌ اولیه‌ رودستر، نخستین خودروی تجاری تسلا بود که به تولید انبوه رسید. نمونه‌ آزمایشی نسل دوم آن در سال 2017 معرفی شد و همان زمان، ماسک وعده داد که این مدل «سریع‌ترین خودروی تولیدی جهان» خواهد بود. با این حال، این خودرو هنوز وارد بازار نشده است.

رقابت در مسیر تحقق رویای خودروی پرنده

در همین حال، رقبای ایلان ماسک در مسیر تحقق رویای خودروی پرنده‌، گام‌های عملی‌تری برداشته‌اند. شرکت Alef مستقر در کالیفرنیا، توافق‌نامه‌هایی با دو فرودگاه در منطقه‌ی خلیج سان‌فرانسیسکو امضا کرده تا خودروهایی را که توانایی برخاست عمودی و پرواز دارند، آزمایش کند. همچنین شرکت Joby Aviation که در زمینه‌ هواپیماهای برقی فعالیت دارد، در حال توسعه‌ وسیله‌ای برای خدمات تاکسی هوایی بوده و آزمایش‌های پروازی آن نیز آغاز شده است.

ماسک در ادامه‌ یورش رسانه‌ای خود، در همان روز در پادکست معروف All-In Podcast نیز شرکت کرد. او هفته‌ آینده، با روزی سرنوشت‌ساز روبه‌رو خواهد بود؛ چراکه سهام‌داران تسلا قرار است درباره‌ بسته‌ جدید جبران خدمات پیشنهادی هیئت‌ مدیره برای ماسک رأی دهند. این بسته در صورت دستیابی به اهداف عملکردی، می‌تواند ارزشی تا حدود 1 تریلیون دلار داشته باشد.

منبع: سخت افزار مگ

M @ H @ K از این پست تشکر کرده است.