1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

سابلیمینال چیست

شروع موضوع توسط Anoosh ‏7/6/25 در انجمن سبک زندگی

1. کاربر ویژه کاربر اخراج شده ⊘ ~✿~

امتیاز دستاورد:
    128
    سابلیمینال چیست و چه کاربردی دارد؟

بسیاری از افراد اعتقاد دارند که می‌توانند ذهن افراد را تحت کنترل خود در بیاورند و این کار را به نحوی انجام دهند که فرد متوجه نشود. این در حالی است که این نظریه، توسط گروه دیگری از افراد، مردود شناخته شده است. بنابراین می‌توان گفت در این زمینه، نظریات و دیدگاه‌های متفاوت و متعارضی وجود دارد.

گروهی دیگر از افراد از این امکانات، به عنوان یک روش درمانی، استفاده می‌کنند و از این طریق به توسعه باورهای مثبت در ذهن انسان‌ها اقدام می‌نمایند. در حقیقت لازم به ذکر است که این نوع از پیام‌های صوتی، می‌توانند تمامی این کارها را از طریق تلقین‌های مثبت و اثر گذار بر ذهن و ضمیر ناخودآگاه طرف مورد نظر خود، به انجام برسانند.

سابلیمینال چیست ؟

سابلیمینال به فایل‌های صوتی گفته می‌شود که با استفاده از علم صدا پردازی و هم‌چنین تلفیق برخی از تکنیک‌های هیپنوتیزم، تولید شده‌اند. این فایل‌ها شامل پیام‌هایی هستند که می‌توانند در ذهن و و ضمیر ناخودآگاه ما، موثر واقع شوند و به ما کمک کنند تا بتوانیم تغییرات الگوهای ذهنی و جسمی مورد نیاز خود را برنامه ریزی کنیم. از طرف دیگر این فایل‌ها پیام‌هایی دارند که تنها برای ضمیر ناخودآگاه، قابل درک است. این نوع از فایل‌ها به نحوی تهیه می‌شوند که بتوانند به ذهن ما جهت دهند. در حقیقت، این عناصر باعث می‌شوند تا فرکانس‌هایی از ذهن ما ارسال شوند تا جذب و دریافت نعمت‌ها و خواسته‌های مورد نظرمان در زندگی فردی و اجتماعی، محقق گردد.

کاربرد فایل‌های صوتی سابلیمینال و نحوه عملکرد آن‌ها

لازم است بدانید دریافت اطلاعات از طریق ضمیر ناخودآگاه انسان، به وسیله پیام‌های سابلیمینال، انجام می‌گیرد. بنابراین عامل، این عناصر، می‌توانند پیام‌های پنهان و مثبت را به وسیله به کارگیری امکاناتی مانند موسیقی، وارد ضمیر ناخوداگاه انسان کنند. در حقیقت لازم به ذکر است که یک ذهن آگاه، می‌تواند تنها موسیقی را از طریق حس شنوایی خود، درک کند. لذا گوش دادن به طور مداوم به موسیقی‌های فایل‌های صوتی پنهان و هم‌چنین تکرار هر روز این فایل‌ها، می‌تواند موجب شود تا تمامی پیشنهادات و تلقینات مثبت را به ضمیر ناخودآگاه خود وارد کند.

بنابراین این کار به شما کمک خواهد کرد تا بتوانید در مسیر دستیابی به اهدافتان، گام‌های موثرتری را بردارید. از طرف دیگر با کمک این امکان، شما می‌توانید افکار منفی را از خود دور کنید و آن‌ها را کنار بگذارید و به جای افکار منفی، افکار مثبت خود را بهبود بخشید و به تقویت آن‌ها اقدام کنید. لازم به ذکر است که موارد استفاده از این عناصر صوتی، برای ارتقای ویژگی‌های شخصی و هم‌چنین شخصیتی، بسیار زیاد است و هر یک از این موارد، خود شامل تلقینات و پیام‌های پنهان مخصوص به خود هستند.

لازم به ذکر است که سابلیمینال ، می‌تواند به انسان‌ها کمک کند تا ذهنیت قربانی بودن را از خود دور کنند. بنابراین با گوش دادن به پیام‌های مخفی و پنهانی صوتی و تاکیدات مثبت آن، قادر خواهید بود تا خوشحالی و خوشی بیشتری را برای خود به ارمغان آورید و از این طریق، انرژی و اعتماد به نفس خود را نیز ارتقا دهید. به طور کلی با به کارگیری این عناصر، می‌توانید در راستای بهبود روابط عاطفی، فردی، اجتماعی، روانی و... قدم بردارید.

این فایل‌های مخفی، دارای انواع مختلفی هستند. از جمله این موارد می‌توان سابلیمینال‌های دیداری و شنیداری را نام برد.

تولید نمودن فایل‌های پیام پنهان و خصوصی، یکی از اقداماتی است که در حال حاضر به وفور انجام می‌گیرد. در حقیقت، این تولیدات برای دسته‌ای از افراد انجام می‌شود که علاقه دارند از طریق یک برنامه ریزی مجدد، به ضمیر ناخودآگاه خود و یا دیگران، شکل بدهند.

احتمالا با فایل های سابلیمینال در سایت‌های اینترنتی برخورد کرده اید که ادعاهای عجیبی دارند و از نحوه تاثیرگذاری پیام‌های سابلیمینال بر ذهن ناخودآگاه واقعا شوکه شده‌اید. ادامه این مقاله را با من باشید تا این دروغ بزرگ را برایتان با استفاده از تحقیقات علمی به اثبات برسانم و بگویم چه دروغ‌ها و چه کلاهبرداری‌هایی با اهداف سواستفاده م ج9الی، در بستر اینترنت با این فایل‌های سابلیمینال انجام می‌شود.
    نکته بسیار مهم: با هر دیدگاهی که در مورد فایل های سابلیمینال دارید و قبل از اینکه بخواهید از فایل سابلیمینال از هر سایتی امتحان کنید، ببینید که صاحب آن وبسایت چه ویژگی‌های ظاهری ای دارد. احتمالا و حتما باید چهره‌ای جذاب، موهای پر پشت و خوش فرم، اندامی بسیار متوازن، چشمان رنگی زیبا و بدون ضعف، دندان های مرتب و سفید، صدای فوق العاده جذاب و.. برخوردار باشد. (این نوع فایل‌ها در اکثر این سایت‌ها موجود است)

پس به این دلیل که خود آن فرد اگر ادعا می‌کند که این فایل ها جواب می‌دهد، باید اولین نفر، قبل از اینکه برای کسی تجویز و تبلیغ کند، خودش آن‌ها را استفاده کرده باشد و از آن نتیجه های اینچنین گرفته باشد. لطفا به این موضوع فکر کنید اگر هم این مورد را قبول دارید و فردی هست که این ویژگی‌ها را دارد و از این دست فایل ها نتیجه گرفته، حتما آن فرد را با مستندات کافی معرفی کنید.

سابلیمینال یعنی فاصله گرفتن از یک اصل مهم – و حالا این اصل چیست؟

اصل مهم، تاثیر باورهای ذهنی ما نسبت به موضوعات مختلف در تمام جنبه های زندگی مان است.
    تا زمانی که این باورها ذهنی نسبت به هر خواسته‌ای که داریم، اصلاح نشود، هیچ تغییری به وجود نمی‌آید. زیرا که با باورهای مخرب، هیچ اقدامی هم در جهت تحقق آن خواسته برنمی‌داریم.
    اما راه درست و اصولی تغییر باور و اصلاح آن از مسیر این موضوع میگذرد که اول بدانیم که این باورها چگونه شکل گرفته است تا بتوانی آن را تغییر دهی.

وقتی عمیق‌تر این موضوع را بررسی کنیم، خواهیم دید که باورها چیزی جز ورودی‌هایی که ما به ذهنمان داده‌ایم نیست. مسائلی که سال‌ها شنیده‌ایم، گفته‌ایم، درباره آن مطالبی خوانده‌ایم و ذهنیت ما با این ورودی های ذهنی، چه خودآگاه و چه ناآگاهانه در ما شکل گرفته است.

اینکه بتوانیم با یک فایل صوتی که پیام‌های پنهانی در آن قرار داده شده است باورهایمان را تغییر دهیم و بعد نتایج تغییر کند درست است که امیدوارانه و عالی به نظر می‌رسد، اما کاملا غیر علمی و غیر اصولی است و تو را از اصل ماجرا دور میکند. و ممکن است مدتی تو را سرگرم خود کند. و تو فراموش کنی که مسیر اصلی چه بود.و اینگونه خود را گزینه‌ی خوبی برای سواستفاده افراد سودجو میکنی.

و بدتر از همه از آنجا که تو از این روش‌ها نتیجه‌ای نمیگیری، به طور کلی از کل مسیر هم ناامید خواهی شد و به زندگی اکنون خود عادت میکنی و تغییر شرایط و بهبود این زندگی را برای خود سخت‌تر میکنی .

دروغ باور پذیر و نتایج عجیب پیامهای سابلیمینال؟!

واقعا شگفت انگیز است که به شما بگویند با گوش دادن به یک فایل‌ صوتی سابلیمینال طی ۳ الی ۶ ماه نتایج عجیب و باورنکردنی بگیرید. مگر نه؟ به شما بگویند نمیخواهد زحمت بکشی و خودت را خسته کنی. بیا، ما راه حل میانبری را برای موفقیت شما اختراع کرده‌ایم!!!

واقعا نمیدانم چند درصد از مردم توانایی جستجو در بین منابع و مقالات علمی و معتبر را دارند و بدون تحقیق تحث تاثیر این تبلیغات کذب قرار میگیرند! اما میدانم که حتما این عدد بالای ۹۰ درصد است که این باعث تاسف است.

خیلی افراد حتی نمیدانند تعریف درست علم چیست؟!!!

منبع: ذهن نوین

M @ H @ K از این پست تشکر کرده است.
  2. داره خودمونی میشه!

امتیاز دستاورد:
    28
    ولی من تجربه فایل سابلیمینال عالی دارم فکر کنم بهتره بگم
    من سال 99 تصادف شدیدی کردم و به دشت از رانندگی ترسیدم چند روز بعد یکی از دوستانم فایل سابلیمنال برطرف شدن ترس از رانندگی رو بهم داد و من یک ماه هر روز گوش دادم چنان ترسم ریخت که الان خیلی راحت رانندگی میکنم بعدش وقتی دیدم فایل های سازنده اش خوبه گفتم برای جنبه های دیگه زندگیم هم استفاده کنم و فایل اعتماد به نفس و عشق رو گوش دادم به مدت 3 ماه. بعد از گذشت 3 ماه یه عشق بی نظیر سراغم اومد که هنوز باهامه
    اگه تبلیغات حساب نشه میتونم بگم کدوم سایت بود. به نظرم گاهی باید زندگی رو میانبر زد

M @ H @ K از این پست تشکر کرده است.