1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

بهترین سبک زندگی چیست؟

شروع موضوع توسط Anoosh ‏4/6/25 در انجمن سبک زندگی

1. کاربر ویژه کاربر اخراج شده ⊘ ~✿~

امتیاز دستاورد:
    128
    با افراد موفق معاشرت داشته باشید.

هر کسی می تواند تحت تاثیر سبک زندگی دیگران قرار بگیرد. حال که می توانیم از دیگران الگوبرداری کنیم چرا فرد مورد نظر یک شخص موفق نباشد؟ کسی که برای زندگی خود هدف گذاری می کند و به خواسته هایش می رسد، خوش بینی را درک کرده و مثبت اندیش است. به همین علت هم به آمدن روزهای خوب امید داشته و برای تحقق خواسته های خود تلاش می کند. برای اینکه بتوانید بهترین روش زیستن را ایجاد کنید، بهتر است با افراد موفق معاشرت داشته باشید. اصول آداب معاشرت را بدانید و با افراد مناسب، ارتباطی درست و موثر برقرار کنید.

افکار منفی را از ذهن خود دور کنید.
    منفی نگر نباشید، به افکار منفی اجازه ماندن در ذهنتان را ندهید، به فکر تلافی کردن کارهای دیگران نبوده و به آرامش خودتان فکر کنید. پرداختن به افکار منفی پیامدهای نامناسب بسیار زیادی را به همراه دارد. برای مثال سبب از بین رفتن آرامش، تمرکز، وقت و انگیزه می شود. به همین علت کسانی که افکار منفی را از ذهن خود دور نمی کنند، مسیر رسیدن به موفقیت را نیز پیدا نخواهند کرد.

باید برای افزایش انگیزه و تقویت مهارت تمرکز، افکار منفی را از ذهن خود حذف کنید.

در نهایت…
    روش زندگی من و شما با یکدیگر متفاوت است، بدون شک روش زیستن بقیه مردم نیز مانند ما نیست. هر کسی می تواند با الهام از افکار، روش تربیتی، عقاید و محیطی که در آن زندگی می کند یک سبک زندگی مجزا داشته باشد. نکته مهمی که در این مورد وجود دارد خوب زندگی کردن و سالم زیستن است. به همین علت باید با روش هایی که موجب شکل گیری بهترین روش زیستن می شوند، آشنا شوید. بعد متناسب با شرایط و موقعیتی که دارید، آن‌ها را با یکدیگر ترکیب کرده و یک سبک زندگی خاص و منحصر به فرد برای خودتان بسازید. اکنون نوبت شماست که بگویید سبک زندگی‌تان چیست؟ برای اینکه بهترین زندگی را برای خود بسازید، از چه شیوه‌هایی استفاده می‌کنید؟

M @ H @ K از این پست تشکر کرده است.
  2. داره خودمونی میشه!

امتیاز دستاورد:
    28
    بهترین سبک زندگی که من تجربه ش کردم:
    - ورزش منظم
    -انجام به موقع کارها
    - حذف آدم های سمی حتی اگه عزیزترینت باشه

M @ H @ K از این پست تشکر کرده است.