خبرگزاري فارس: داور هندبال گفت: سرمربي تيم هندبال هپكو اراك با ذهنيت منفي از گذشته نسبت به من وارد مسابقه شده بود. سيفالله حيدرپور در گفتوگو با خبرنگار ورزشي باشگاه خبري فارس «توانا»، در مورد اظهارات ايرج رضايي، سرمربي تيم هندبال هپكو اراك مبني بر اشتباهات زياد حيدرپور در ديدار اين تيم و دانشگاه صنعتي اروميه اظهار داشت: بازي خيلي خوبي بود و هيچگونه اعتراضي در آن نسبت به تصميمات داور وجود نداشت. وي با بيان اينكه رضايي با ذهنيت منفي نسبت به من از قبل به اين مسابقه آمده بود ادامه داد: مربي هپكو 20 دقيقه پس از پايان بازي به سمت من آمد و همچنان اعتراض ميكرد. در حالي كه در گذشته پس از اينكه داوري به اشتباه قضاوت ميكرد تيمش را از زمين خارج ميكرد و به داوران فحاشي ميكرد. اين داور هندبال ايران خاطرنشان ساخت: از وي خواستم كه فيلم بازي را بار ديگر تماشا كند. حسيني، ناظر بازي هم نمره خوبي به قضاوتم داد، با اين شرايط نميدانم رضايي به چه چيزي اعتراض ميكند. تاكنون در ايران پيش نيامده كه تيمي نسبت به قضاوتم اعتراض كند. حيدرپور افزود: اگر اشتباهاتم در اين مسابقه عمدي بوده چرا در جريان بازي هيچ اعتراضي نكرده و تيم را بيرون نكشيد؟ چرا وقتي گل مساوي را دريافت كردند و يك دقيقه و 20 ثانيه وقت داشتند تا گل برتري را به ثمر برسانند، اما موفق نشدند و به بازيكن خود فحاشي ميكرد اعتراضي به تصميماتم نداشت؟ رضايي هر چه كه دوست داشت به بازيكن خود گفت كه اين موضوع ربطي به من ندارد، اما درست نيست كه در ورزش چنين اتفاقي بيفتد. حيدرپور در پاسخ به صحبتهاي رضايي مبني بر دلالي او در هندبال و سرپرستياش در تيم نيروي زميني همزمان با قضاوت در ليگ برتر وگفت: 2 ماه پيش سرپرست تيم پارسيان شدم، اما انصراف دادم و بازهم به كميته داوران پيوستم و از هفته چهارم با نظر كميته داوران قضاوتهايم آغاز شد. هيچوقت دلالي نميكنم و رضايي بايد اين حرف خود را ثابت كند. در باشگاه نيروي زميني فعاليت دارم و بازيكني كه سرباز باشد با موافقت مديرعامل به تيمهاي مختلف منتقل ميشود و من نقشي در اين بين ندارم كه دلالي بازيكنان به من نسبت داده شود. اين داور هندبال با اشاره به كينه قديمي رضايي از خودش تصريح كرد: رضايي برخي مواقع با مطرح كردن صحبتهايي بازيكنان را ميترساند و ادعا ميكند كه هندبال اراك دست من است. فكر ميكنم چون آنها در تيم هندبال جوانان بودند و هماكنون ما جايگزينشان شدهايم ناراحت شدهاند و تلاش ميكنند تا مشكلتراشي كنند. حيدرپور با بيان اينكه هيچ داور بياشتباهي در جهان وجود ندارد و پس از بررسي فيلم بازي از وي شكايت خواهم كرد، گفت: اهل اروميه هستم، اما اصلاً به سود آنها قضاوت نكردم. فكر ميكردم كه اراك با اختلاف 5 يا 6 گل پيروز شود، اما موفق نشد. با وجود اينكه بيش از يك دقيقه زمان داشتند نتوانستند به گل برتري دست پيدا كنند، با اين شرايط من كه نميتوانم نامردي كنم و زمان بيشتري را در اختيار آنها قرار دهم. ديدار تيمهاي هندبال هپكو اراك و دانشگاه صنعتي اروميه با نتيجه تساوي 24 بر 24 به پايان رسيد.