1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

با انجام بازي عقب افتاده با كرمان به صدر جدول صعود خواهيم كرد

شروع موضوع توسط (̅(َ_̅_̅(َ)ڪے ‏27/2/11 در انجمن ورزش آبی

1. Sert oğul

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    IOG
    خبرگزاري فارس: سرمربي تيم واترپلوي دانشگاه آزاد گفت: با انجام بازي عقب افتاده با تيم هيات شناي كرمان خود را مجدد به صدر جدول خواهيم رساند.

داود سلطاني در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس عنوان كرد: بر اساس بردي كه روز گذشته (شنبه) مقابل تيم نفت اميديه به دست آورديم، با 15 امتياز و فقط به دليل تفاضل گل بهتر تيم هيات شناي زنجان، در رده سوم جدول قرار گرفتيم.
    وي در خصوص بازي با تيم فولاد ماهان در هفته نهم تصريح كرد: بايد اعتراف كنم كه اين تيم بازي بهتري به نسبت ما از خود به نمايش گذاشت؛ اما عدم داشتن تمرينات مناسب در دو هفته قبل اين بازي به واسطه برگزاري ليگ شنا در استخر آزادي تهران و فرصت كم تمرين در اين استخر براي تيم ما، باعث شد كه بازي هفته نهم را به حريف اصفهاني واگذار كنيم.
    سلطاني گفت: براي رسيدن به صدر جدول نياز به برد بازي عقب افتاده خود با تيم هيات شناي كرمان داريم در صورتي كه اين بازي را كه هنوز زمان آن از سوي فدراسيون اعلام نشده است ببريم مي‌توانيم با تفاضل گل بهتر مجدد صدرنشين شويم.
    وي در خصوص نتايج نشست كميته انضباطي و تعيين جريمه براي وي از سوي فدراسيون عنوان كرد: اين جريمه به دليل عدم هماهنگي با فدراسيون براي برگزاري ديدار تداركاتي با تيم فولاد ماهان سپاهان تعيين شده است. با اين وجود من باز هم فحاشي در استخر آزادي را تكذيب مي‌كنم و با شاهد اثبات كردم كه هرگز چنين اتفاقي رخ نداده است و تنها سخن من به مدير استخر آزادي اين بود كه آيت اللهي رئيس شما است و نه من.
    سلطاني گفت: نبايد اين سخن را هم مي‌گفتم. به هر حال وي رئيس مجموعه استخر آزادي است و بايد براي برگزاري اين بازي با فدراسيون هماهنگي صورت مي‌گرفت.
    تيم دانشگاه آزاد در پايان هفته دهم با 15 امتياز در رده سوم جدول قرار گرفت و تيم‌هاي فولاد ماهان سپاهان و هيات شناي زنجان در جايگاه‌هاي اول و دوم ايستادند.