گوش دادن به موسیقی میتواند اضطراب، فشارخون و درد را کاهش دهد و همچنین کیفیت خواب، خلقوخو، هوشیاری ذهنی و حافظه را بهبود بخشد. البته زمانی میتوانید انتظار این اثرات و فواید موسیقی بر روی مغز را داشته باشید که یک موسیقی آرامبخش، شاد و در عین حال معنیدار گوش دهید. موسیقی را میتوان بهعنوان درمان ذهنی برای از بین بردن استرس استفاده کرد. خب ، حالا دکتر شما کی میتونه باشه ؟! : ))
زنده یاد استاد جلال ذوالفنون (سه تار) زنده یاد استاد محمدرضا لطفی (سه تار) زنده یاد استاد فرامرز پایور (سنتور)
همانطور که پزشک برای یک بیماری مشخص ممکنه داروهای متفاوتی تجویز کنه آهنگ هم با شرایط روحی و روانی متفاوت خواهد بود گاهی آثار مرحوم شجربان گاهی مرحوم بسطامی گاهی شهرام ناظری گاهی حمید نوربخش آهنگ سازها هم : مرحوم پایور مرحوم جلال ذوالفنون مرحوم مشکاتیان استاد حسین علیزاده و...
با اینکه از خودش دیگه خوشم نمیاد ولی ترانه های شادمهر عقیلی. فریدون آسرایی . از خوانندگان دیگه هم ترانه های خاصی است ولی این دو خواننده تو روحیه من بیشتر اثر دارند
در حال حاضر مداحی محمدحسین پویانفر https://imgurl.ir/uploads/x955487_enc_17002210506415582496570.mp3
بعضی وقتها که دلتنگ میشم این آهنگ رو گوش می کنم دل سپرده ام من به روی تو در دل من است آرزوی تو با صدای همایون شجریان