رازی که مادر سحر قریشی درباره امیر مقصودلو برملا کرد مادر سحر قریشی بعد از بارداشت امیر تتلو حرف هایی را درباره ارتباط دخترش با تتلو برملا کرد که عجیب به نظر می رسید. به گفته مادر سحر قریشی امیر تتلو دختر او را از راه به در کرده است و او را گول زد. این خانم گفت که دختر من در ایران موفق بود و پیشنهادهای زیادی برای بازی در کارهای مختلف به او داده می شد. من اصلا موافق ازدواج آنها نبودم. الان هیچ راه برگشتی برای دختر من باقی نمانده است. من به شدت نگران آینده دخترم سحر هستم. امیر تتلو با زندگی دختر من بازی کرد و آینده او را خراب کرد. نظرات بینندگان ناشناس خانم دخترت از اول خراب بود زندگيش ناشناس | دخترت عقل نداشته؟ یا ناقص العقل بوده؟ ناشناس | چه مامان دلسوزیییییی ناشناس مقصر خود شماها هستید. اخه این بشر اصلا شبیه ادمها است . ادم به عکسش نمی تونه نگاه کنه چه برسه ازدواج کنی ناشناس ماشین گرانقیمت.... ناشناس |واقعا مادر خوبی داری…. سالار |مگر بچه بوده که گول بخوره ماشالله خودش جماعتی را گول میزده ناشناس بیچاره از خرج مواد مخدرش خسته شده بود رضا اهوازی وااااااااای از شنیدن این راااااااز بسی تعجب کردیم ناشناس خانم شما دخترتان را نصیحت می کردید در دام این ادم نیفتد انقدر شیفته این ادم شده بود که رفت ترکیه باهاش ازدواج کرد ناشناس زرررررشک. دخترت اگر آدم بود به دنبال تتلو راه نمی افتاد بیافته تو چاه. ناشناس این الان راز بود؟؟ ناشناس آخی دختر بچه ۷ ساله را با یه شکلات گول زده کاربر نفهم چو نفهم را ببیند خوشش آید زنبورک زرشک... وقتی دخترت اون رفتگر رو مسخره می کرد کجا بودی؟ ............. .........
سحر قریشی در آذر ۱۳۹۶ در مصاحبهای بیان کرد که با رفتن زنان به ورزشگاه مخالف است و خودش از اینکه مردان در کنار او باشند «منقلب» میشود. او پیش تر برای تماشای بازی پرسپولیس و الهلال در ابوظبی، به استادیوم بن زاید رفته بود و عکسهایی از او در این استادیوم در فضای مجازی قرار گرفته بود. این نظر موجب انتقادهای گستردهای به ویژه در فضای مجازی شد در سال ۱۴۰۰ انتشار تصاویری در شبکههای اجتماعی، مبنی بر مهاجرت قریشی به ترکیه و وجود ارتباط عاطفی با امیر تتلو دامنهٔ حواشی قریشی را بیشتر کرد. قریشی و تتلو وجود ارتباط عاطفی بین خود را به اشکال مختلفی تأیید کردند. تحلیلگران این ارتباط را به تبلیغ شبکههای شرطبندی خارج از کشور پیوند میدهند و معتقدند که شبکهٔهای قمار با طراحی این جنجال در پی افزایش بازدیدکنندگان و سودآوری برای سایتهای خود هستند