هر موقع سالگرد تاپ فروم میشه یاد اون برهه ای افتادم که میخواستن یک گروهی ، تاپ فروم رو تعطیل کنن . جنگ نرم و شایعات خیلی قوی در جریان بود . یادش بخیر و راهش پر رهرو باد
با سلام خدمت دوستان گرامی مجدد سالگرد تاپ فروم مبارک قرار بر این شد به مناسبت سالگرد تاپ فروم به دوستانی که در پیش بینی مسابقات ورزشی که جناب محمد حسین زحمت کشیدن برگزار کردن بابت همراهشون امتیاز دستاورد تقدیم بشه نتایج به این صورت هست: پیش بینی بازی پرسپولیس و النصر عربستان @Valuable 50 امتیاز @Mohammad Hossein 77 30 امتیاز @n@der 30 امتیاز @jESi 30 امتیاز @Delane 30 امتیاز نفر اول 5 امتیاز دست آورد تقدیم خواهد شد. و مابقی دوستان 3 امتیاز ❀✿☘️✿❀ پیش بینی بازی نساجی الهلال @Valuable 50 امتیاز @m naizar 30 امتیاز @Mehdi.Samiya 30 امتیاز @n@der 30 امتیاز @M @ H @ K 30 امتیاز @Mohammad Hossein 77 30 امتیاز نفر اول 5 امتیاز دست آورد تقدیم خواهد شد و مابقی دوستان 3 امتیاز ❀✿☘️✿❀ لیگ انگلستان در هفته هایی که انجام شد: @Mohammad Hossein 77 135 امتیاز @M @ H @ K 120 امتیاز @n@der 90 امتیاز @Valuable 75 امتیاز @m naizar 75 امتیاز @SiavashBaran 15 امتیاز نفر اول 5 امتیاز دست آورد تقدیم خواهد شد. و مابقی دوستان 3 امتیاز
این راه اندازی دوباره پیش بینی مسابقات فوتبال ایده @Valuable بود و به من پیشنهاد داده شد. تشکر از عزیزانی که شرکت کردن. بازی سپاهان - الاتحاد هم ظاهرا تکلیفش دقیق مشخص نشده
سلام منم تبریک میگم تشکر میکنم از مدیران و کاربرانی ک تاپ فروم رو سرپا نگه داشتن موفقیت روز افزون ارزو دارم واسه همه عزیزان