سلام عزیزان دل! همراهان خوبمون در انجمن تاپ فروم فک کنم حدس زدین کدوم عزیزمون 13 ساله شده؟ درسته تولد تاپفروم دوست داشتنی مونه به نوبه ی خودم این روز رو به کادر مدیریت و شما همراهان عزیزی که پیشمون موندین و تنهامون نذاشتین تبریک میگم ⭐️ تـ﹏ـولـ﹏ــدتـ﹏ـ مـ﹏ـبـ﹏ـارکـ﹏ـ⭐️ میان این هیاهو ها، میان رفتن ها و آمدن ها چیزهایی هم هستند که همیشه در ذهن و قلب مان می مانند مثل یک دوست، یک رفیق صمیمی و همراه که قدر دوستی را می داند، و امروز فرصت خوبی ست تا به خودم یاد آوری کنم که چه نعمت بزرگی در زندگی دارم :⭐️ تـ﹏ـولـ﹏ــدتـ﹏ـ مـ﹏ـبـ﹏ـارکـ﹏ـ:⭐️ شما عزیزان می تونین خاطره یا تبریک تونو در همین تاپیک ارسال کنید تا جایی که خبر دارم سوپرایزهایی هم براتون در نظر گرفته شده، پس لطفا، حتما حواستون به این تاپیک باشه
به به ۱۳ ساله هم شدیم تبریک به همه عزیزان گل که اونهایی که رفتن که اونهایی که هستن وزحمت میکشن دست همه درد نکنه ویک خسته نباشید همه به همه مدیران عزیز بخصوص اونهایی که واقعا شب وروز ندارن وزحمت کشیدن ومیکشن نام نمیبرم خودشون میدونن کیا رو میگم
دوستان عزیز تاپ فروم سیزدهمین آبان تاپ فروم هم رسید مبارک باشه مبارک همه دوستان دوستان قدیمی، دوستان جدید و مدیران گرامی
رونمایی از یادمان سیزدهمین سالگرد تاپ فروم . بزودی تقدیم دوستان تاپ فروم خواهد شد. . @Admin @Mohammad @M @ H @ K @n@der @Ali @Valuable @Eresa @*Sajjad* @Milaad @erteash @نانیلا @حــنا @مرهم @HaVaZaR @هبوط @BISEl @اُت @Adel @alfred. @Delane @мσσηღ @hossein2 @b.i.d.e.l @Mohammad Hossein 77 @f@rid69 @سین.دخت @HIP-HOP @memol61 @بـرکـه @N@vid @saddaf @ოя ÀცხÁֆ @کوکی♥❄ @Magenta @Aseman_abi @Saaren @para3to @هبوط @PerSiaN @Seyed @valentinoo @ماهـور @Mastaneh @SiavashBaran @1999shayan.m @Omidane @** Hiva ** @_helena_ @Zatanna @( SH. A) @bita.z @hoda. @Rise @ѕнαω♥ @Evan @TheAB @M!TRA @سایه @auri @Mehdi.Samiya @!!AMINKHAN!! @leo.antique @Miss Mobina @Adamak-h @ʍԾɧԹʍʍԹԺ @jESi @Noor @D3la @Nafas1380 @Mrs.hosseiny @سیاوش دریابار
❀ منم تبریک میگم ❀ ممنونم از تمام دوستانی که کنار ما بودند و هستند. تاپ فروم حتی اگه اون تلاطم و جنب و جوش همیشگیشو نداشته باشه ولی واسه من همیشه ... دوست داشتنی و محبوب ِ...♡ امیدوارم روزهای خوبی در انتظار هممون باشه شادی و آرامش سهم دلِ مهربونتون
سلام بر همه شما عزیزان مدیران انجمن تاپ فروم و همه اعضاء سیزدهمین سالگرد تاپ فروم رو تبریک و خجسته باد می گم به امید روزهای خوب و تندرستی برای همه شما عزیزان
با سلام و تبریک و خسته نباشی خدمت مدیران عزیز و تمام کسانی که به نحوی در شکوفایی و پابرجا بودن این انجمن زحمت میکشن و تلاش میکنن... امیدوارم که محفلتان همیشه استوار و پر از صمیمیت و مهربانی باشد به امید شکوفا تر شدن انجمن تاپ فروم...