در خصوص میزان خواب سه نظریه وجود داره : یک نظریه میگه تا میتونین کم بخوابین و از لحظه لحظه ثانیه های بدون بازگشت استفاده کنین مثل ایت الله بهجت که گفتن وقتی مردین وقت برای خوابیدن زیاده . اینکه در کلیپ گعت افرادی که کم میخوابن عمرشون کمتره بشخصه قبول ندارم و اتفاقا کسانی که من دیدم که کم میخوابیدن عمرشون هم بیشتر بود ! تظریه دوم میگه تا میتونید بخوابید و حتی یک ادعای کمی ترسناک هم هست و اون اینکه بدن انسان حالت نرمال و درستش اینه که همش خواب باشه و در واقع بیدار میشیم که غذا و آب بخوریم و دوباره بخوابیم ! زیست عادی بدن اینجوریه. نظریه سوم هم که همون اعتداله بظاهر و مثلا میگه روزی ۸ ساعت خوابیدن کافیه . ... من خودم طرفدار اینم تا جاییکه بدن میتونه و عادت میکنه باید کم خوابید .الان خود من در شبانه روز بین ۵ تا ۶ ساعت میخوابم( مگر روزهایی که فعالیت بدنی زیاد دارم )و هیچ مشکلی ندارم و روزهایی که بهر دلیل بیشتر میخوابم رخوت و سستی رو در بدنم حس میکنم. تا میشه و تا جاییکه بدن جواب میده باید کم خوابید ! البته بدن با بدن فرق میکنه ولی همه میتونن بمرور از ساعات خوابیدنشون کم کنن . مثلا وقتی با نیم ساعت خوابیدن ظهر بدن رفرش میشه چرا باید بزور هی بخوابیم و تنبلی کنیم و بیشتر بدن شل و سست بشه ؟
ممنون از نظرات مفیدتون درسته، خواب زیاد منجر به کرختی و سستی میشه شاید به درستی بیان نکرده و حق مطلب ادا نشده بنظرم خواب کافی و به موقع مد نظر بوده . بدن برای از بین بردن مواد سمی و غیر ضروری که این عملیات توسط آنتی اکسیدان ها انجام می شود، بهتر است بدن در حال آرامش باشه. در غیر این صورت اثر منفی بر روی سلامتی شخص داره. اگه اشتباه نکنم یه جایی خوندم از ساعت 10 شب تا 3-4 صبح این عملیات در بدن اتفاق میوفته. برای از بین بردن مواد سمی در کبد ، باید بدن در خواب عمیق باشه عملیات سم زدایی در کیسه صفرا، در طی یک خواب عمیق به طور مناسب انجام می شود. البته همه این موارد نظریه های علمی هست و مورد مطالعه بیشتر
بدون شک نظریه تا میتوانید کم بخوابید هیچ پایه و اساس علمی ندارد در دراز مدت کمبود خواب مزمن، دشمن سرسخت سلامتی انسان میشود هر انسان بالغی در بیست و چهار ساعت باید ۸ تا ۹ ساعت بخوابد ممکن است کمبود خواب داشته باشید اگر … برای به موقع بیدار شدن به آلارم احتیاج داشته باشید مرتبا ساعت تان را اسنوز کنید بلند شدن از سر جای تان واقعا سخت است بعد از ظهر بیحوصله و کسل باشید در جلسه ها، کلاس درس یا فضاهای گرم خواب آلود شوید در طول روز حتما باید چرت بزنید عصرها حین تماشای تلویزیون یا استراحت خواب تان ببرد آخر هفته ها نیاز به خواب اضافی داشته باشید ظرف ۵ دقیقه خواب تان ببرد آثار کمبود خواب مزمن در حالی که ممکن است این طور به نظر برسد که کم خوابیدن مشکل زیادی ایجاد نمی کند، اما کمبود خواب آثار منفی زیادی دارد که به کسالت در طول روز منجر می شود. کمبود خواب بر قضاوت، هماهنگی و زمان واکنش تان تاثیر می گذارد. در واقع کمبود خواب می تواند آثاری درست مثل عوارض مستی داشته باشد. با تعدادی از این موارد آشنا می شویم: خستگی، بی حالی و کم تحرکی دم دمی مزاج بودن و بد خلقی کاهش توانایی حل مسائل و خلاقیت عدم توانایی تقابل با استرس کاهش توان سیستم دفاعی، سرماخوردگی و عفونت های مداوم مشکلات تمرکز و حافظه افزایش وزن آسیب به توانایی های حرکتی و افزایش خطر تصادف دشواری تصمیم گیری افزایش خطر ابتلا به دیابت، بیماری های قلبی و دیگر مشکلات سلامتی
پیامبراعظم ص میدونستن چی بخورن،، باید نباید هایی که خیلی از ماها رعایت نمی کنیم . حالا اگه مقادیر ناچیز هم بوده ، تعریف از شب زنده داری ، یه تعریف مشخص شده و ساعت مشخص شده ای هست. بعید بود خوراکی های اون زمان رو با مواد غذایی دست کاری شده الان مقایسه کنی! : )) جواب های دیگری هم هست که برای شما مفهومی نداره ...
البته فرمایشاتتون متین است منتها گمون نکنم اینطوری باشه که شما میفرمائید پیامبر اعظم هم به حد کافی میخوابیده اند و حتی خواب به موقع و کافی را عبادت میدانسته اند
به ماجرایش مختصرا بخواهیم اشاره کنیم این است که یک زن یهودی گوشت مسمومی را می آورد تا پیامبر آن را تناول فرمایند که رسول خدا از آن میل نمی کنند و آن زن می گوید می خواستم ببینم که اگر پیامبری که میفهمی و از آن نمیخوری و اگر پیامبر نیستی و مردم را گمراه می کنی مسموم شوی لذا پیامبر از آن نمی خورند.