سلام دوستان گلم طبق معمول با دست پر اومدم خدمتتون تولد داریم ،تولد یکی از عزیزان ماست 14 اردیبهشت روز قشنگ تولد دوست خوبمون ماهور یا همون @اوماچ عزیز هست اوماچی اردیبهشتی! برایت آرزو دارم: سلامتی ، آرامش شادی و عاقبت بخیری در تقدیرت باشد️ تولدت مبارک موزیکال متولد 14 اردیبهشت تولدت مبارک امــروز روز تــوســت روز مــیــلــادت دنــیــا تـبـسم کــرده است امروز بــا یــادت امروز بــی شک آســمــان آبــی تــرین آبــیست تــولــدت مـبــارک اوماچ عزیز امیدوارم سال جدید زندگیت سرشار از شادی و اتفاقات خوب برات باشه قهقهه هایی آسمانی و آرامش زلال زندگی را برایت آرزو دارم
دعا می کنم همیشه جاده زندگیتون هموار و آسمان بالای سرتون پرستاره و درخشان باشه تولدتون مبارک هر روز، روزی پر رزق و روزی داشته باشید.
ماهکِ عزیزم ♡ شگفتزدهم کردی... ممنون که به یادم بودی ♡ بنفش بودن عکسای انتخابیت خوشحالیمو چنبرابر کرد ♡ بخاطر کارت پُستال هم خیلی خیلی ممنونم ♡ قدردان محبتت هستم ماهِ قشنگم ︎ ☆☆☆ لطفتون پایدار؛ خیلی ممنونم از محبتتون؛ هرلحظتون به خوبی و خوشی و سلامتی.
تحت تاثیر عنوان تاپیک قرار گرفتم و وارد شدم : ))) منم تبریک میگم تولد 29 سالگیتو...حالا یک سال اینور اون ورتر. چه زود از تاریخ عضویتت روز ها و ماه ها گذشت...قطعا اوماچ پدیده ی کاربرای عضو شده ی یکی دوسال گذشته بوده.. ارتباط و تعامل خوب و منطقی با کاربرا داشته و همچنین فعالیت مثبت..امیدوارم به اون برنامه ها و هدف هایی که داری اگر صلاحت باشه برسی و آدم های خوبی تو ادامه زندگی سرراهت قرار بگیرن نمیدونم این کلیپ چقدر به تو ارتباط پیدا میکنه ولی میلم کشید اینجا بفرستم....تولدت مبارک
کاری نکردم اوماچی عزیز برای منم دو رنگ فسفری و سبز خیلی جالب بود امیدوارم هر روزت جشن و شادمانی باشه بازم تولدت مبارک
لطفتون پایدار سرِ ماهک سلامت ♡ با این عنوان انگیزمو چن برابر کرد ♡ ، ممنونم از محبت و معرفتت ریکا همین دعایِ خوب برایِ خودت؛ سلامت باشی کلیپو جایِ مناسب و برایِ آدم مناسبی فرستادی، لذت بردم از کلمه به کلمهش؛ تشکر پ.ن: سن خودتو با من اشتباه گرفتی که!! ︎ ممنونم از دعایِ خوبت ماهکجان هر روزت به خوبی و خوشی و سلامتی ♡
عزیزم ، ماهور جانم چه ماه قشنگی به دنیا اومدی اردیبهشت مثله خودت زیبا و دوس داشتنی و گرمِ ... قشنگم ! امیدوارم از تمام لحظات زندگیت لذت ببری ، بخندی و شاد باشی. قلب بهار ! خوشحالم که دوستی مثله تو دارم . تولدت هزاران بار مبارک