سلام و صد سلام به دوستان گل تاپ فرومیم فردا 11 فروردین ماه تولد داریم، خوش بحال خودمون تولد یه فرزند بهار ه من مقدمه ها رو می چینم شما حدس بزنید تولد کدوم دوستمونه؟ عزیزم! برایت یک دنیا عشق و شادی در سال جدید زندگیت آرزو میکنم چیزی که تو شایسته آن هستی تولدت هزاران بار مبارک دوست خوبم و چه اندازه شیرین است امروز ، روز میلادت ، روزی که تو آغاز شدی میلادت مبارک خب حالا دیگه وقت معرفی کردن دوستمونه. تولدت مبارک ثمین عزیز (@حــنا) قهقهههایی آسمانی و آرامش زلال زندگی را برایت آرزو دارم الهی جاده زندگیت همیشه هموار و مسیر آن برایت گلباران باشد تولدت مبارک بخند از امروز تا همیشه
• تولدت مبارک ثَمی اون وِرژن از خودتُ که باهاش آرومی،همونُ روشن کن،و باهاش هر لحظه ِ قِصهِ ثمینُ لمس و زندگی کن؛ دوستت دارم
برایت جشن تولدی سرشار از نعمت آرزو میکنم زندگیت رنگارنگ شبیه رنگینکمان، شبدرهای چهار برگ فراوان عشق حقیقی و یک خانواده خوب تولدت مبارک دوست قدیمی
هر سال تولد ثمین برای من یادآور یکجریان و خاطره ای هستش که نقش مهمی در دنیای مجازیم داشته.. اواخر سال ۹۲ بود یا اوائل سال ۹۳ ..تو انجمن نودهشتیا بعد تبریک تولد گفتن در یک تاپیک تولد... یک پیام خصوصی برام اومد که گفته بود: امکانش هست در انجمن دیگه همبیای بهم تبریک بگی..؟ گفتم چطور؟! گفت چون خیلی خاص تبریک تولد میگی میخام بیای اون انجمن هم تبریک بگی تا حرص دشمنم رو در بیارم و دهنشون باز بمونه.. گفتمباشه و رفتم عضو انجمن ایرانویج شدم تا تبریک تولد بگم با هدف اینکه اونجا کاربری به نام دختر ایران با اون پست تبریک حرصش بگیره.. عضو شدن در اونجا کل مسیر زندگی مجازیم رو تغییر داد و باعث شد از اونجا به انجمن کوچولو و هممیهن و الانم تاپ بیام و با کلی ادم تاپ تر آشنا بشم..اون دختر ایران همین حنا بود و اینکه بعد ده سال الان دارم بهش تبریک تولد میگم هر سال برام جالب ترینه و میگم عجب دنیای عجیب غریبیه و چرخش روزگاری داشتم... تو این انجمن بهت یک مدالی دادن که فقط هم تا این لحظه به تو دادن..بهت هم میاد...امیدوارم امسال مامان بشی
در این روزهای بهاری و نوروزی تبریک گفتن یه حال و هوای دیگه ای داره تبریک می گم سالگرد تولدتون رو امیدوارم ایام خوش و مسروری داشته باشین