سلام دوستان و همراهان عزیزم قدم های بهار را می شنوی زمستان سرد و سخت کم کم رخت بر می بندد عطر تن بهار همه جا پیچیده است طلوع بهار نزدیک است. عیدتون پیشاپیش مبارک نوروز شگفتنی بهار گونه است شگفتن عشق و محبت از دل کینه ها و کهنه ها پذیرش صلح و دوستی از میان جنگ ها و جدل ها برخاستنی از نو، تلاشی از نو، بخشش و گذشتی از درون، جلایی نو اندر باطن، در روح و اندیشه و دل..... پرچم آگاهی تان افراشته شکوفایی و تحول در ذهن و زندگی تان مبارک روزتان سرشار از انرژی های مثبت و زیبا قلب مهربان تان بهاری پیشاپیش سال نو مبارک بهارتان جاودان لطفا گوش کنید! تبریک نوروز پیشاپیش "عیــد" نزدیک است دلمـان یک "تحـول عظیــم" می خواهد یک "انقـــلاب روحــی" یک "حـال خـوب" الهی "معجـــزه ای" کن که سخــت "محتاجیـم"
سال نوی همه تاپی ها مبارک...سال سلامتی و موفقیت برای خودتون و نزدیکانتون باشه سال 1401 هم هر چی بود گذشت...خداروشکر از خودم و اون چیزی که بودم راضی هستم...طبق معمول با همین فرمون پیش میریم تا ببینیم چی میشه
✈️✈️ مسافرین محترم پرواز شماره1402 ✈️✈️ جهت سوار شدن به هواپیما آماده بشوید بار اضافه و خاطرات بد را از سال های قبل نمیتوانید با خود حمل کنید. این پرواز ۱۲ ماه طول می کشد و بخاطر همین کمربندهای خود را خیلی محکم ببندید. شما شاهد پرواز برفراز شهرهای سلامتی عشق، لذت، تعادل و صلح خواهید بود. کاپیتان پروازخدای بزرگ پیشنهاد می کند که غذاهای زیر را از منو استفاده کنید: ساندویچ سلامتی شیرینی برکت یک عالمه اخبار خوش سالاد موفقیت کیک خوشحالی و در کنار همه اینها شـادی و لبخند ☺️ به امـید داشتن یک پرواز زیبـا برای شما و خانواده ی عزیزتان در پرواز 1402⚘⚘ سال نـو پیشاپیش مبارک
تبریک میگم به همه عزیزان گل ان شاالله سال۱۴۰۲ سال خوب وپربراکت باشه برای همه ان شاالله تو این سال ارزونی بیاد همه کیف کنیم
سال نو رو به همه عزیزان تبریک میگم امیدوارم سال پر خیر و برکتی داشته باشین ، همراه با موفقیت های روز افزون
نوروز بمانید که ایّام شمایید! آغاز شمایید و سرانجام شمایید! آن صبح نخستین بهاری که ز شادی می آورد از چلچله پیغام، شمایید! آن دشت طراوت زده آن جنگل هشیار آن گنبد گردننده ی آرام شمایید!خ خورشید گر از بام فلک عشق فشاند، خورشید شما، عشق شما، بام شمایید! نوروز کهنسال کجا غیر شما بود؟ اسطوره ی جمشید و جم و جام شمایید! عشق از نفس گرم شما تازه کند جان افسانه ی بهرام و گل اندام شمایید! هم آینه ی مهر و هم آتشکده ی عشق، هم صاعقه ی خشم ِ بهنگام شمایید! امروز اگر می چمد ابلیس، غمی نیست در فنّ کمین حوصله ی دام شمایید! گیرم که سحر رفته و شب دور و دراز است، در کوچه ی خاموش زمان، گام شمایید ایّام ز دیدار شمایند مبارک نوروز بمانید که ایّام شمایید!
اسفند که به روزهای آخرش رسید باورم شد که تنها چیزی که یک لحظه هم درنگ ندارد، و بی خیال از غم و شادی من و تو میگذرد.... زمان است. روزهای پایانی اسفند همیشه تلنگریست برای من که نمیدانم چرا هر سال هزار تصمیم میگیرم که آدم دیگری شوم و نمیدانم این آدم دیگر باید چه کند که بتواند در اسفند سال بعد، سرش را بالا بگیرد و از این عبور شتابزده زمان، پریشان نباشد. این روزها عجیب غرق میشوم در دنیای خاطراتم و انگار تصویر این همه عید و خانه تکانی و لحظه سال تحویل، میآید و مینشیند روبروی تمام خستگیهایم. من نه دلی را شکستم و نه لحظه ای از دلم غافل شدم؛ ولی روزهای آخر اسفند! دل به دریا بزن و با خودت رو راست باش؛ و به قلب هایی که شاید، شاید ... امان از این شایدها که نمیدانم چرا درست در اواخر اسفند هر سال، دلم را میلرزاند و مجبورم میکند آرزو کنم سال دیگر... اسفند دیگر... شایدی نباشد و دلم آرام تر باشد از همه اسفندهایی که رفته و هیچ گاه باز نمی گردد. در روزهای آخر اسفند، خاطره ها خواستنی تر می شوند... نه اینکه دلت را نلرزاند، نه اینکه بغضت را نشکنند؛ فقط چیزی از جنس حسرتی شیرین با خود دارند که تحملشان را ساده تر می کند. چیزی غریب که در هوا منتشر شده؛ در آسمان مردد، در همهمه حراجیهای حاشیه خیابان، در نسیمی که سرزده میوزد و میچرخد لابلای خاطراتی که دوست نداری فراموششان کنی. فقط کافی است عود روشن کنی و چشمهایت را ببندی و نفس عمیق بکشی. جناب سال ١٤٠٢ لطفا سرشار باش از خاطره های دوست داشتنی. همین برای ما کافیست.. #نیلوفرلاریپور