کودکان به طور غریزی عاشق انواع کتاب و داستان کودکانه هستند زیرا با ایدهها، مکانها و موجودات فوقالعادهای آشنا میشوند که قبلاً با آنها مواجه نشدهاند. کودکان از طریق داستان کودکانه می توانند بیشتر در مورد زندگی، جهان و خود بیاموزند. جدای از ایجاد فرصتی برای پیوند، خواندن با فرزندتان فواید بسیار زیادی دارد. برانگیختن اشتیاق به مطالعه از سنین پایین برای رشد کودک بسیار مهم است و سرگرم کننده است! با برخی از فواید بی نظیر و جالب خواندن داستان کودکانه توسط کودکان، آشنا شویم. افزایش درک فرهنگی و ارتباطات گفتن داستان کودکانه به کودکان این فرصت را می دهد تا دنیاها، کشورها و سنت های مختلف را تجربه کنند. این می تواند به رشد درک بقیه جهان و فرهنگ های مختلف کمک کند. ثابت شده است که گفتن داستان کودکانه به رشد حس همدلی کمک میکند، زیرا کودکان تشویق میشوند خود را در موقعیت قهرمان داستان قرار دهند. کنش ها و واکنش های آنها و اینکه چرا ممکن است آنها را انجام داده اند در نظر بگیرند. خواندن داستان کودکانه برای کودک می تواند تمایل او را برای بیان خود و ارتباط با افکار و احساسات خود افزایش دهد. از آنها بخواهید در مورد طرح و شخصیت های داستان با شما صحبت کنند. به شما نشان دهد که چگونه هر یک از شخصیت ها می توانند داستان را به جلو ببرند و به شما بگویند که چرا فکر می کنند شخصیت به شیوه ای خاص رفتار کرده است. هنگام خواندن داستان کودکانه، باید کودکان را به طور فعال تشویق کنید تا سؤال بپرسند و در مورد احساس خود صحبت کنند. خواندن داستان کودکانه و مطالعه کتاب بهترین راه برای گسترش دایره لغات کودک شما است، زیرا کودکان با شنیدن کلمات جدید آنها را انتخاب می کنند. اگر کلمه ای را متوجه نشوند، به احتمال زیاد توضیح می خواهند، بنابراین همیشه این نوع سوال را تشویق کنید. بهبود تخیل و تمرکز خواندن داستان کودکانه همچنین کودکان را تشویق میکند تا خلاق باشند و از تخیل خود برای تصویر کردن محیط، شخصیتها و داستان در حین باز شدن استفاده کنند. به جای اینکه به او تصویری داده شود که کلمات را همراهی کند، که در هنگام تماشای فیلم صدق می کند، کودک می تواند دنیایی را بسازد که در آن داستان برای خودش تنظیم شده است. از طریق گفتن داستان کودکانه ، کودکان تشویق میشوند تا به حرفهای دیگران گوش دهند، خواه قصه گو باشد یا دیگران که به داستان گوش میدهند. آنها یاد می گیرند که صبورتر باشند و اجازه دهند دیگران صحبت کنند. آنها شروع به درک این موضوع می کنند که دیگران ممکن است چیزها را به همان روشی که آنها تفسیر می کنند، تفسیر نکنند. تمرکز و مهارت های شنیداری آنها با تمرکز بر آنچه که قصه گو میگوید توسعه مییابد، زیرا اگر گوش ندهند، بخشی از طرح داستان را از دست خواهند داد. خواندن داستان کودکانه دریچه ای به سوی دنیای جدید برای کودکان فراهم می کند. این به آنها فرصتی برای یادگیری ایده ها و اطلاعات جدید می دهد. بدون اینکه متوجه شوند، آنها با شنیدن یک داستان کودکانه جذاب و هیجان انگیز درس های ارزشمند زندگی را یاد می گیرند.
یادمه بچه بودم خالم همیشه برام جایزه کتاب داستان میخرید بعد ها که بزرگ تر شدم بخاطر همون داستانای فانتزی عاشق سبکای فانتزی شدم و بهتریم فیلمای زندگیم شدن ژانر تخیلی، یادمه اون زمان شاهکار های فانتزی مثل Pan’s Labyrinth که یه شاهکار تمام عیار بین فیلم های فانتزی بود. دوستایی که مثل من عاشق این سبک ها هستن به فیلمایی که اینجا معرفی میکنه یه سر بزنن بهترین فیلم های فانتزی | سفری به دنیای جادو و رمز و راز با بهترین فیلم های فانتزی جادویی - نجوافکت