1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

«پیروز» به بیمارستان منتقل شد

شروع موضوع توسط M @ H @ K ‏25/2/23 در انجمن حیوانات

1. کاربر حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    از اول مادر بیچاره آنها را افراد ناشی سزارین کردند حین عمل بچه هاش دچار کمبود اکسیژن کردند و سه توله قبلا تلف شدند و این توله هم که در حال تلف شدنه
    اصولا اسیر کردن حیوانات و نگهداری آنها در اسارت کار درستی نیست

M @ H @ K از این پست تشکر کرده است.
  2. مدیر ارشد عضو کادر مدیریت ✪مدیر ارشد✪ ~✿~

امتیاز دستاورد:
    244
    photo_2023-02-28_09-56-06.jpg پیروز، پسرِ ایران، جان باخت

برترین‌ها: پیروز، تنها بازمانده زایمان یوزپلنگ آسیایی یعنی «ایران» که در ماه‌های اخیر به یکی از نمادهای مردم ایران تبدیل شده بود، در نهایت زنده نماند و تلف شد.

پیروز اردیبهشت ۱۴۰۱ زاده شده بود و بخش عمده عمر خود را در پارک ملی پردیسان و در کنار علیرضا شهرداری - فعال محیط زیست و تیمارگر حیات وحش - گذرانده بود.

این گربه‌سان در نهایت در آستانه ۱۰ ماهگی به دلیل یبوست و ادامه مشکل گوارشی‌اش که از ابتدا همراه او بود و همچنین مشکلاتی در ناحیه کلیه به بیمارستان منتقل شد اما در نهایت زنده نماند.

رئیس بیمارستان دامپزشکی مرکزی در این باره گفت:

متأسفانه با وجود تلاش شبانه‌روزی همکاران من، تیم درمانی و تمام متخصصانی که در این راه به ما کمک کردند، درمان‌ها اثربخش نبود و پیروز تلف شد.

از طرف خودم و تمام همکارانم از مردم معذرت‌خواهی می‌کنم چرا که نتوانستیم پیروز را نگه داریم.

در شامگاه جمعه ۵ اسفندماه به دلیل ابتلا به بیماری نارسایی حاد کلیوی به بیمارستان دامپزشکی مرکزی، انتقال داده شده بود.

5805540.jpg

آخرین-وضعیت-توله-یوز-زیبای-ایران-پیروز-کجا-خواهد-رفت.jpg

یوزپلنگ+پیروز.jpg

huclefla.jpg

639283_337.jpg

230-110046--_163fc551e788e6_700x400.jpeg

1491619_447.jpeg

حالم گرفته شد

آخرين خبر:مادر پیروز باردار است