سلام دوستان و همراهان عزیز تاپفرومی من اومدم با یه خبر توپ می خوایم 12 سالگی این عزیز دوستداشتنی رو جشن بگیریم این کالج هم کار مدیر هنرمندمون@'FaRZaNe' با تشکر از ایشون وحالا بشنوید خاطرات جالب یه دوست قدیمی تاپفروم رو @Seyed با سپاس از ایشون شما عزیزان می تونید خاطرات یا تبریک هاتونو در این تاپیک ارسال کنید سوپرایزهای کوچکی هم براتون در نظر گرفته ایم پس حواستون به این تاپیک باشه ممنون از شما
قبل از هر مطلبی لازم میدونم به صاحب و حامی اصلی سایت تبریک بگم که این محیط رو برامون فعال و پابرجا نگهداشته @Admin ... و یه تبریک خاص هم دارم به آقا محمد بنیانگذار سایت که هر کجا هست امیدوارم سالم و تندرست باشه @Mohammad ... و اما تبریک ویژه من به همه شما دوستان تاپ فروم هست چه دوستان قدیمی و چه دوستان فعلی دوستانی که گرمابخش محفل تاپ فروم بوده و هستند ... سالگرد تاسیس انجمن رو به همه تاپ فرومی ها تبریک میگم تاپ فروم دوست داشتنی تولدت مبارک
@Admin @m naizar @n@der @Ali @erteash @Milaad @traffic @'FaRZaNe' @حــنا @G r i f f i n @b.i.d.e.l @Mr ok @6MOHAMMAD7 @boy.Star @valentinoo @Zerehkoob @1999shayan.m @آرامی @SiavashBaran @هبوط @HIP-HOP @سین.دخت @ماهـور @ოя ÀცხÁֆ @mahyar_s71 @auri @نانیلا @Aseman_abi @f@rid69 @Eresa @کوکی♥❄ @leo.antique @نَعنــا @Noor @رهگذر @YASAMAN @NILAY @para3to @Mehdi.Samiya @*SAma* @** Hiva ** @jESi @HossEiN @HaVaZaR @!!AMINKHAN!! @Wild Child @Mastaneh @Αli язza @Seyed @M!LAD @سایه @Mrs.Xiii @M!TRA @Asana @nyusha @N@vid @_helena_ @بـرکـه @saddaf @Zatanna @!جوجه اردک زشت! @ghorbat @hoda. @Soheil @mohana. @مرهم @memol61 @masoudfn @Zanakordistani @meaning @BLACK STAR @sarabala @мσσηღ @asbesefid @bhar و سایر دوستان عزیزم
و اما خبر بدم که مدال دوازدهمین سالگرد تاپ فروم هم در مراحل آخر طراحی هست و بزودی تقدیم همه دوستان خواهد شد
سلام مبارک باشه...خسته نباشید و آرزوی موفقیت و سلامتی به همه مدیران و کاربرانی که به هر نحو در این انجمن فعالیتی داشتن و دارن فکر کنم قدیمی ترین عکسی که از صفحه اصلی تاپ مونده اینه...برای دی 92
سلام منم به نوبه خودم تبریک میگم به همه عزیزان گل کسانی هم بودن به هردلیلی رفتن خیلی ها هم موندن تا ۱۲سالگی انجمن رو جشن بگیرن ازهمه اونهای که مونده تلاش کردن که انجمن۱۲ساله بشه واقعا دست مریزاد میگم خسته نباشین عزیزان