امروز تولد بانوی ِ خاص ِ تیرماهیه^^) تولد ِ بانوی مهربون @مرهم عزیزم ♡ °•.♡.•° :) اول از همه خودم بهت تبریک میگم من تورو یه ادم خاص ِ روزگارم میدونم ادم خاصی که دقیقا روز تولدم از طریق مجازی پیدا شد!((: یکی که بقول خودش شبیه ترین به منه احساسات رفتار و..!حتی اسممون هم ^^) °•.♡.•° تولدت مبارک نازنین جان، برات بهترین آرزوهارو دارم رفیق، خواهر؛ مرهم ، امیدوارم همیشه بر لبت لبخندی از رضایت همیشه و همیشه نقش داشته باشه ، تولدت مبارک دوست ِ عزیزم️ @مرهم
آرزو می کنم که دیگر هیچ آینه ای چشم های خیس و بغض های عمیق و چانه های لرزان تو را نبیند… و هیچ پنجره ای شاهد دل گرفتگی روزها و شب های تو نباشد، از فرط اشتیاق، اشک بریزی و از شوق داشتن کسانی که بیشتر از هر کسی تو را دوست دارند؛ بخندی و به یمن حضورشان،شاد باشی… آرزو میکنم حال دلت خوب باشه تولدتون مبارک
امیدوارم امروز تمام شادی های جهان به قلب تو سرازیر شود و جاودانه در خانه دلت بماند️ تولدت مبارک مرهم عزیز
مرهم خانم تولدتون مبارک متولدین تیرماه برای دست یابی و رسیدن به خواسته خود به دنبال عشق و محبت خالص، و حقیقت ابدی هستند.
سلام به به مبارک باشه شادی و سلامتی مهمون همیشگی خونتون باشه انشالله حالا که روز تولدت رو خیلی دوست داری بیا بفرستمت ی جای خوب . . .