13 تیر ماه مصادف با روز تولد عزیزمون شایانه @1999shayan.m با آرزوی بهترین ها تولدت هزاران بار مبارک تو این روز پر از عشق تو با خنده شکفتی با یه گریهی ساده به دنیا بله گفتی ببین تو آسمونا پر از نور و پرنده س تو قلبا پر عشقه، رو لب ها پر خنده س تولدت مبارک شایان جان امروز روز توست، روز میلادت دنیا تبسم کرده است امروز با یادت الهی جاده زندگیت هموار آسمان چشمانت صاف و دریای دلت همیشه آرام و زلال باشد و هیچ وقت از دنیا خسته نشی
تبریک میگم اقا شایان ان شا الله سالهای پیش رویِ عمرتون پر از اتفاق های خوب و موفقیت های تحصیلی و کاری وُ... باشه ان شا الله تنتون سلامت و دلتون شاد باشه.. ان شا الله عاقبت بخیری
سلام بر همه عزیزان تاپ فروم ،، اول از همه, تشکر میکنم از همه تبریکاتون واقعا خوشال شدم و ممنون از اینکه به یادم بودید و واسم ارزشمنده از این فرصت پیش اومده استفاده کنم یکمی سخنرانی کنم :) فکر کنم یکو نیم سالی نزدیک دو سال شده که اینجا حضور دارم , بعد از کم رونق شدن فروم قبلی با معرفی بچه ها به اینجا کوچ کردیم و واقعا امکانات خیلی خوبی داشت اینجا و در صفحات اینجا نقش بستیم ؛ خیلی روزا انرژی مثبتمو خالی کردم و سعی کردم به همه انرژی بدم , خیلی روزا تو تاپیک های فکر کن و اینا حس و حال بد و منفیمو ؛؛ میتونم بگم شاید پر استرس ترین و پر نوسان ترین قسمت های زندگیم رو شاید تو این فروم بودم و گذروندم ؛ 23 سالگی , واسم سخت و عجیبه این سن , حس پیری میکنم : ) در عین حال حس کودکی که تازه میخواد راه رفتن یاد بگیره, یا کودکی که تازه راه رفتن یاد گرفته ؛؛ میخوام صفحه ی جدیدی تو زندگیم باز کنم , چه بد پیش بیاد چه خوب : ) و اولین تصمیمی ک گرفتم برای اینکار , فاصله از دنیای مجازی بخصوص فروم هستش ؛ میخوام خاطراتی که تو این مدت ساخته شد و اذیتم میکنه همش همینجا دفن بشه و دیگه برام بسته شه....... و خاطراتمو دیگه تا بتونم تو واقعیت بسازم ,, دلم برا فروم گردی صد در صد تنگ میشه , ارتباطات مجازی و این حرفا ولی دوس ندارم تو این فضا دیگه اسیب ببینم یا به کسی اسیب بزنم , و این دو هفته ای که نبودم خیلی آرامش بیشتری داشتم ؛ ممنون از تک تکتون که تو این مدت به هر نحوی محبت و منت بر سر من داشتید ,, از همتون ممنونم بابت تبریک های قشنگتون ؛؛ برای همتون ارزوی موفقیت دارم.......... خدانگهدار............
یک سال دیگر و یک عالمه چالش دیگر که پیش روی توست دوست من، اما همیشه به یاد داشته باش که می بایست لبخند بزنی ، قوی باشی و دید مثبتی به زندگی داشته باشی. شرایط همیشه بهتر خواهد شد. روزهای خوب در راهند. تولدت مبارک دوست قدیمی من