به به ببین چه روزیه امروز مبارک باشه مبارک باشه تولدت مبارک باشه رهیی جونم تولدت مبارک باشه امیدوارم ارزوهات تک به تک خاطره های شیرینی شن که یادشون بیفتی و لبخند بزنی:)♡
و ♡ ممنونم ازت مهربان.. لطفت همیشه شامل حالم شده، و اینبار هم مثل هر بار کلی انرژی مثبت برای من داشت.. برات از خدا بهترین ها رو میخوام، ان شا الله درکنار عشقت به بهترین ها برسی و خوشبخت بشی.. ♡ ♡ تشکر دوست جدید و دوستداشتنی من.. اصلا من تاریخ تولد نامعلومم رو به شدت دوست دارم و یک حس خوب نسبت بهش دارم و همیشه این رو به فال نیک گرفتم.. ان شا الله سال جدید برای تو هم پر از اتفاقهای خوب باشه، و حال دلت خوب باشه.. ♡ عه اینم که خودمم ♡ تشکر شبیه ترین به من.. ممنونم از تبریک و دعای قشنگت.. سال جدید برای تو و خانوادت هم سرشار از خوشی و سلامتی و آرامش عزیزِ جان ✿ تشکر اقا نوید بهترین ها رو از خدا برای شما خواستارم ✿ تشکر اقا شایان خیلی ممنون، ان شا الله شما هم به هر چی میخواید برسید و اون ها بهترین ها برای شما باشه ♡ تشکر مهربانو جان.. همیشه دعاهای قشنگی میکنی، امین گویِ همه این دعاهای قشنگ برای خودت هستم مهربانو ❀ تشکر اقا نادر من هم بهترین ها رو از خدا برای شما تمنا دارم.. ♡ تشکر مهربان.. متاسفانه برخورد چندانی باهات نداشتم، ولی لطفت رو از یاد نمیبرم، امیدوارم بتونم تو خوشی در کنارت باشم و تبریک گو باشمــ لبخند مهمان لبت و آرامش مهمان دلت مهربان.. ❀ تشکر بزرگوار.. لطفتون همیشه شامل حال من بوده.. برای شما و خانوادت محترمتون بهترین ها رو از خدا تمنا دارم، ان شا الله سلامتی و ارامش و خوشی مهمان خونتون باشه همیشه.. ✿ تشکر اقای نیزار.. ان شا الله سلامتی و آرامش و خوشی مهمان خونتون باشه و در کنار خانواده محترم خوش و خرم باشید.. ♡ تشکر دختر دوست داشتنی.. من از خدا همه اون بهترین هاشرو که واسه خوباش کنار گذاشته برات میخوام.. ان شا الله سلامتی و آرامش و عاقبت بخیری برای تو باشه همیشه.. ❀ تشکر اقا پویا تو زحمت افتادی امیدوارم بتونم جبران کنم.. هدیه متفاوت و ارزشمند.. ان شاالله زندگیت سرشار از موفقیت و خوشی و سلامتی و آرامش باشه و در نهایت عاقبت بخیری.. ❀ تشکر اقا مهیار.. منم از خدا بهترین ها رو برای شما میخوام ❀ خیلی خیلی تشکر اقای ارتعاش ان شا الله دلتون شاد و تنتون سلامت و امیدوارم زندگی سرشار از آرامش در کنار خانواده محترم داشته باشید ❀ تشکر اقا عباس.. من از خدا بهترین ها رو برای شما و خانواده محترم و اون کوچولویی که به گمانم فروردینی باشن، میخوام