خب خب، ببین امروز چه روزیه رفقا مثله اینکه میگن یسال گذشت یسال باهمه سختیاش خستگیاش درداش غماش شادیاش سنمون یسال بزرگتر شد تجربیاتمون بیشتر شد .... دیگه نبینم کسی منو ۱۵ ساله بدونه هامن دیگه ۱۶ سالم شد طبق محاسبه ی خودم امیدوارم امسال رو تک به تکمون پر از شادی بگذرونیمش نه مشکلی غمی نه غصه ای امیدوارم امسال که سال پیشیه مثله این سال که سال گاو بود نا خوشایند نباشه حالا از هر لحاظ امسال فکر نکنم اونقدرا خوب بود میگن سال نو که میاد غم و خستگیو کینه هارو بزارید کنار کی میدونه تا سال دیگه چندتا کرونا بیاد؟ و... میگن دلارو از کینه خالی کنید ببخشید همرو منم کاری کردم ناخواسته یا خواسته ناراحت شدید اجبارا ببشید الکی میگن این همه غصه نخوردیم این همه حرص و جوش نخوردیم این همه کینه به دل نگرفتیم که بعد سال نو بیاد فراموشش کنم:دی هه فقط انتقام لذتی که در انتقامه تو بخشش نیست! 《شوخی》 خب دیگه خارج از شوخی سال نوتون مبارک باشه(: نوروزتان پیروز امروزتان فردا پیروزتان نوروز سبزتون سرسبز ماهیتون قرمز سکتون طلا سیرتون سفید سیبتون سبز سرکتون تازه و.. اول صبر کنید من برم امیدوارم امسال قشنگ باشه مثله قشنگیای لبخند به دل افتاده که میا ای نزدیک همینجایی به به چه حس وحال و هوایی ای امان از تو تو شیدایی از بس تو زیبایی من منتظرم تا تو بیای به به ان لحظه ی طوفانی حالم را که میدانی(: جانم به فدایت تو کجایی ای وای از عشق سخته وقتش یه حس دیوانه کننده(نشد اهنگ نخونم الکی نیست که ملودیم:دیییییی) ۱۰ ساعت جلو جلو زدم حالا
همه ساله بختِ تو پیروز باد همه روزگارِ تو نوروز باد .. @مِلودی جان بابتِ این تاپیک عزیز (: عیدِ خودت هم مبارک دخترِ ۱۵ سال و ۲ ماه و ۲۵ روزه
امیدوارم امسال آغاز بسیاری از چیزهای خوب و جدید در زندگیتان باشد و به همه مشکلات پایان دهد. با گرم ترین آرزوها در نوروز برای شما
سلام فرارسیدن سال نو و فرخنده نوروز باستانی را خدمت همه دوستان تاپ فروم تبريك میگم و سالی سرشار از تندرستي، شادی و موفقيت برايتان آرزومندم. اینم عیدی بنده خدمت شما @Ali @حــنا @auri @نَعنــا @نانیلا @مرهم @بـرکـه @اوماچ @هبوط @رهگذر @مِلودی @Evan @mj12 @ماهـور @نفحات @Eresa @traffic @alfred. @n@der @Milaad @Delane @saddaf @b.i.d.e.l @para3to @Navid_r @f@rid69 @ѕнαω♥ @boy.Star @_helena_ @سین.دخت @HIP-HOP @memol61 @'FaRZaNe' @کوکی♥❄ @yasamann @ოя ÀცხÁֆ @leo.antique @M @ H @ K @mahyar_s71 @Aseman_abi @ʍԾɧԹʍʍԹԺ @SiavashBaran @Mehdi.Samiya @1999shayan.m
نوروز باستانی نوید دهنده بهار زندگانی یادآور شکوه ایران و یگانه یادگار جمشید را به شما تبریک میگویم امید که سال جدید برایمان کرداری نیک گفتاری نیک پنداری نیک به ارمغان آورد! عید نوروز ۱۴۰۱ به همه تاپ فرومی های عزیز تبریک میگم
الهی دراین سال جدید هرچی خوبی و خوشبختیه خدای مهربون براتون رقم بزنه کلبه هاتون ازمحبت گرم وآرامش مهمون خونه هاتون باشه روزگارتون شاد ، عیدتون مبارک