♡ تاریخ تولد بهانه ایست تافراموش نکنی آمدنت را… ♡ ♡ امروز خورشید شادمانه ترین طلوعش را خواهد کرد و دنیا رنگ دیگری خواهد گرفت قلب ها به مناسبت آمدنت خوشامد خواهند گفت ♡ ♡ بعضی آدم ها را نمی شود دوست نداشت.آمده اند تا دنیایت را همرنگ لبخندشان کنند.. و به تو بفهمانند که دنیا هنوز جای خوبی است برای نفس کشیدن.. حتی اگر تمام عمرت را بگردی هم دلیل دوست داشتنی بودنشان را پیدا نمی کنی.. اما طور عجیبی هستند، انگار آفریده شده اند تا دوستشان داشته باشیم، تا مهربانی کنند.. ♡ ♡ ♡ در شب تولد تو در آسمان ميتوان قرص کامل ماه را به يک فنجان چای مهمان کرد.. ♡ ♡ اینم کادو دوستان :) ♡ [این چی چی بود اوردین..: )] ♡ وقتی لبخند به دنبال جایی برای نشستن میگردد ، با تمام وجودم آرزو میکنم لبهایت در آن نزدیکی باشد ! آرزویم این است : نتراود اشک در چشم تو هرگز مگر از شوق زیاد نرود لبخند از عمق نگاهت هرگز خورشید را برای خانه دلت آرزو می کنم تا هم گرم باشد و هم سرشار از روشنایی ♡ تَولــــــدت مبارک @M @ H @K 9/اسفند/1400 پ.ن تولدت دهم اسفندِ و ما عجولیم دیگه..:) پ. ن2: فرزانه جان خودش میخواست تاپیک بزنه، حالا به دلایلی از من درخواست کرد، ممنون از فرزانه عزیز که یادش بود تولدت ماهک جان رو..
مثله اینکه جمع زمستونیا جمعه :) پرچممون بالاست :دی تولدت مبارک ماهک جون ارزوهات خاطره شن مبارک باشه مبارک باشه شب تولدت، مبارک باشه هرچی بدیه از خودت دور کن چشماتو ببندو شمعارو فوت کن بَهه چه شب زیبایی فرشته ها جمعن همه این پایین❣
به به ! پرچم اسفند ماهی ها همیشه بالاست .... تولدت مبارک باشه ماهک جانم.... امیدوارم لبخند از روی لبات پاک نشه و در کنار خانواده عزیزت شاد و سلامت باشی و کلی آرزوهای خوب دیگه ... ♡ تقدیم به ماهِ مهربونم ♡ عزیز و دوست داشتنی بمونی برامون.... . از رهگذر جانم هم تشکر میکنم که زحمت کشیدن و یه تاپیک بسیار دلنشین و بیاد موندنی و ناب برامون زدند ... ممنونم دوست جان♡
به به عجب تاپیک قشنگ و نابی!! لذت بردممممم ممنون رهی جونم ،دستت گل♡ توی تاپیکم گربه هم هست! دست خدا تو دست هات رهی جونممممممم به یاد داشته باش هر وقت دلتنگ شدی به آسمان نگاه کنی... کسی هست که عاشقانه تو را می نگرد و منتظر توست، اشک های تو را پاک می کند و دست هایت را صمیمانه می فشارد. تو را دوست دارد فقط به خاطر خودت. و اگر باورداشته باشی می بینی ستاره ها هم با تو حرف می زنند ، باور کن با او هرگز تنها نیستی. فقط کافی است عاشقانه به آسمان نگاه کنی . * * از فرزانه جونم ممنونم که روز تولدم یادش بود
به به، به وجودِ نازنینت، به به، به احساسات قشنگت، به به، به نگاه زیبات اوماچ عزیزم مرسی ازت ♡♡♡ آرزو دارم ؛دنیات به زیبایی هر آنچه زیبایش می پنداری ،باشد اوماچ گل.