سلام به همه عزیزان که زحمت کشیدن مخصوصاً اقا پویای عزیز که وقت گذشتن و این کلیپ زیبا رو ساختن تشکر میکنم بسیار زیبا و دلنشین بود نوید ، رفیق خوبم ، ممنون از ویس بسیار زیبات ایشالله که بسلامتی بری و بسلامتی برگردی برات بهترین هارو میخوام
اول تشکر میکنم از پویا بابت پیگیری و ساخت این کلیپ خیلی زیبا و جالب و اینکه من چرا شرکت نکردم؟! از شرکت نکردنم نادم و پشیمان و شرمسارم هم از پویا و هم از سرباز نوید و اینکه خیلی دوستون دارم بیاد بغلم و از سایر دست اندر کاران هم تشکر میکنم دوم نوید جون نوید خوش صدا از صدای زیبات در اینجا و در اونجا لذت بردم شخصا فکر میکردم لهجه داشته باشی خصوصا که هی رو رو میگفتی را ، صدات خیلی خوبه که اینم یه نشونه از گفته فرزانه هستش ژن خوب ههه بچه ها از سختی حرف زدن ولی ظاهرا امریه گرفتی برا اصفهان پس سختی خاصی جز همین اجباری بودن و اینا نخواهی داشت برات چن تا توصیه دارم : یک سعی کن تو مدت خدمت از وقتت استفاده کنی کارای زیادی میشه کرد مثلا مطالعه( تخصصی مرتبط با رشته ات یا عمومی مورد علاقه ات) یا یاد گرفتن یه مهارت خاص دو اینکه سعی کن تو مدت خدمتت اگه میتونی و علاقه داری دست خودتو همون جاها بند کنی در شرایط حساس کنونی داشتن یه شغل دولتی نعمت بزرگیه سه اگر حالت قبل رو دوس نداری و نمیخای بری تو دولت مولت: فکر میکنم رشته مدیریت جهانگردی بودی؟ سعی کن حتما رو زبان انگلیسی و یه زبان دیگه با توجه به علاقه و هدف خودت تو این مدت با توجه به اینکه اجبارا علافی رو کار کنی همین طور اینکه دنبال یه شغل مرتبطم بگردی و کلا اگه میخای تو رشته خودت کار کنی حتما یه سری بستر برای خودت محیا کن مثل همین زبان یا مثلا بحث فن بیان و اعتماد بنفس و اینا که خوشبختانه با توجه به کلیپ های منتشر شده ازت هم صدات خوبه و هم فن بیان و اعتماد بنفست (البته منظورم این نیست از این دوران لذت نبری و همش دنبال این مارا باشی ) خب چن تا آرزو هم بکنم برات: امیدوارم ازین کارا بهت نگن بکنی یا ازینا یا اینکه رستو بکشن و در آخر آرزو میکنم سالم برگردی