بگذار چیزی بهت بگویم ماری، زمین زیر پای ما خیلی محکم به نظر می رسد اما اگر اتفاقی بیفتد زیر پایت راحت خالی می شود.. هاروکی موراکامی
وقتی طوفان تمام می شود، یادت نمی آید چطور از دل آن گذشتی، چطور از آن جان به در بردی. حتی مطمئن نیستی که آیا واقعا طوفان تمام شده است یا نه. اما در این میان یک چیز قطعی است. وقتی طوفان را پشت سر می گذاری دیگر همان آدم قبل از وقوع طوفان نیستی. همه قصه طوفان همین است.
چه خوب که آدم شخص دلخواهش را پیدا کند، اما اینکه آدم توسط شخص دلخواهش پیدا بشود معجزه است، معجزهای دلنشین.
برای هر کسی یه اسم تو زندگیش هست که تا ابد هرجایی اونو بشنوه ناخودآگاه برمیگرده به همون سمت یا از روی ذوق، یا از روی حسرت یا از روی نفرت...
وقتی چیزی مرا رنج می داد، در مورد آن با هیچ کس حرفی نمی زدم. خودم در موردش فکر می کردم، به نتیجه می رسیدم و به تنهایی عمل می کردم. نه اینکه واقعا احساس تنهایی بکنم... بلكه فکر می کردم که انسان ها، در آخر، باید خودشان، خودشان را نجات دهند
طبعاً من هیچ دوست و رفیقی ندارم. دیواری دورم کشیدهام و نمیگذارم کسی وارد آن شود و خودم هم سعی نمیکنم از آن بیرون بروم. کی همچو آدمی را دوست دارد ؟ همه از دور مرا میپایند. شاید از من بدشان بیاید، یا حتی از من بترسند، اما خوشحالم که کسی مزاحمم نمیشود ! چون هزارتا کار دیگر برای خودم تراشیدهام، از جمله اینکه قسمتی از وقت فراغتم را صرف بلعیدن کتابهای کتابخانه مدرسه میکنم !
یک انسان به سادگی با عمل دوست داشتن دیگران و دوست داشته شدن توسط دیگران یادمی گیرد خود را دوست داشته باشد. ¨‘°ºO✥✥✥Oº°‘¨ هنگامی که از یک سن خاص گذشتید زندگی چیزی بیشتر از فرایند از دست دادن مداوم نخواهد شد. ¨‘°ºO✥✥✥Oº°‘¨ همیشه تعداد افرادی که همه چیز را در دنیا بدتر می کنند بیشتر از انسان هایی است کمک می کنند. همیشه خط باریکی میان ایمان عمیق و تعصب وجود دارد. برای به دست آوردن چیزی مهم باید هزینه ای بپردازی. این قانون دنیاست. ¨‘°ºO✥✥✥Oº°‘¨ کوچک ترین احتمال هایی که تو مسیر زندگی سر راهمون قرار می گیرن می تونن به یه چشم به هم زدن آینده مونو دگرگون کنن و زندگی مونو برای همیشه تغییر بدن. ¨‘°ºO✥✥✥Oº°‘¨ رمز موفقیت فکر اقتصادی و البته شانسه. تو تا یه جایی می تونی زندگی یکی رو درست یا خراب کنی. از یه جایی به بعد دیگه به خود طرف مربوطه. سخنان زیبای هاروکی موراکامی
جملات زیبای هاروکی موراکامی نه. ببینم. منظورت اینه که نمی تونی توی خاطرت نگهشون داری. ¨‘°ºO✥✥✥Oº°‘¨ نه. من مثل مرغ می مونم. سه تا قدم که بردارم همه چیز فراموشم می شه. برای همینه که همه چیزو یادداشت می کنم. شنیدم انیشتین هم همین کارو می کرده. انیشتین! آره. حتما. ¨‘°ºO✥✥✥Oº°‘¨ منظورم این نیست که فراموشکارم. راستش چیزایی رو که دوست نداشته باشم فراموش می کنم. سخنان زیبا اگر فقط کتاب هایی را بخوانی که بقیه می خوانند. تنها می توانی به چیزهایی فکر کنی که همه فکر می کنند. ¨‘°ºO✥✥✥Oº°‘¨ مرگ وجود دارد. نه به عنوان نقطه مقابل زندگی. بلکه به عنوان بخشی از آن.
جایی که بودن و نبودنت هیچ فرقی ندارد! نبودنت را انتخاب کن... اینگونه به بودنت احترام گذاشته ای...! هاروكي موراكامي