مبارکه چون شهادته دیگه پیشاپیش سعید راد تولد متن اهنگ اهنگ تولدت مبارک باشه ماه من متن آهنگ تولدت مبارک سعید راد تو شدی نور راه من ♭♪ واسم افتخار ک با تو راه برم ♭♪ تو شدی چل چراغ من ♭♪ تولدت مبارک باشه ماه من ♭♪ 365 روزه ♭♪ که خوندن شده کاره هر روزش ♭♪ ی چیزارم نمیشه گفت ♭♪ آخه باید بخونی تو ا تو چشم ♭♪ مبارک باشه مبارک باشه ♭♪ شب تولدت مبارک باشه ♭♪ هرچی بدیه از خودت دور کن ♭♪ چشماتو ببند فقط شمعارو فوت کن ♭♪ به چ شب زیبایی ♭♪ فرشته جمعن همه این پایین ♭♪ من با تو توی بهشتم ♭♪ تولدت مبارک باشه عشقم ♭♪ میخام بدونن هستیم ما پشت هم ♭♪ ی فرشته قشنگ تو آغوش من ♭♪ میگن نمیمونه ماه پشت ابر ♭♪ تو ماه من بمون باز پشت من ♭♪ تولدت مبارک باشه ♭♪ بزا دلم پیشت شاد شه ♭♪ تو اومدی روی این زمین ♭♪ براورده شد تنها آرزوم همین ♭♪ مبارک باشه مبارک باشه ♭♪ شب تولدت مبارک باشه ♭♪ هرچی بدیه از خودت دور کن ♭♪ چشماتو ببند فقط شمعارو فوت کن ♭♪ چشمتو امشب رو هرچیزی ببند ♭♪ شمعو فوت کنو فقط تو بخند ♭♪ بشو فانوس راه تار من ♭♪ ی ستاره روشن تو آسمان من ♭♪ انگاری ی بوم نقاشی ♭♪ انقده خوبی نمیشه نباشی ♭♪ منو ببین شدم درگیر هواشی ♭♪ زمستون اومده، دی ماه شده داره برف میاد بیا تو قلبم سرما نخوری! تولدت مبارک️ اصلا متن رو داشتی؟؟=)) ✩✩☆ برای آدم برفی چشم نگذار وگرنه آب که نمیشود، هیچ… تا یک عمر هم خیره به رد پاهایت میماند … :سپاسگذارم: تولدت مبارکای دختر زمستان ♡▪︎♡▪︎♡▪︎♡ دوست عزیزم پرواز در آسمان آرزوها و فرود در فرودگاه موفقیت را برایت آرزومندم تولدت مبارک️ ♡♡♡♡♡♡ ♡♡♡ ♡♡♡♡ ♡♡ ♡♡♡♡♡♡ حیفم اومد این سه قلو مشمرهدلی رو نزارم: )) ♡ تولدت مبارک نرجس عزیزم=)) ارزو میکنم انقد زندگیت پر از خوشی بشه که وجود و بودن خدارو هر ثانیه کنارت حس کنی️ خلاصه رفیق خوبم که کمترین تفاوت سنیو تو تاپ داریم مبارک باشه @نانیلا ندررررر
ای جونم تولدت مبارک باشه مهربونم با ارزوی بهترینا برای تو قشنگم امیدوارم بهترین اتفاقات توی مسیر زندگی چشم انتظارت باشه .. همیشه سلامت باشی و لبت خندون ^.^ ♡
دوتا 16 دی داریم..چه خوب : )) با آرزوی موفقیت و سلامتی.... تو بی تعارف هم بیشتر ببنیمت + مرسی استارتر تاپیک
به به بازم تولد (: مبارک باشه عزیزم ، ایشالا فصلِ جدیدِ زندگیت پر بشه از اتفاقاتِ خوب و لحظه هایِ خوش از جمله موفقیتت تو کنکور (:
باه باه : ))))))) تولد پیشاپیش دختر نازمه ... نرجس عزیزم ... نرجس مهربانم... نرجس قشنگم... شاید باورت نشه با چشمای اشکی دارم تایپ میکنم برات : )) اولین روزی که عضو تاپ شدی و اولین پستی که ازت خوندم رو کاملا یادمه ... اگر دستمو میذاشتم روی اسمت شک میکردم که شاید خودم اینارو نوشتم و یادم نمیاد ... همش حرف دل من... همش انگار که من... مهرت چنان بر دلم نشست که گویی سال هاست یه گوشه از قلبم جا خوش کردی ... از ته ته ته قلبم ... آرزو میکنم قوی ترررررین نرجس ممکنو بکِشی بیاری بالا و خودت بسازی اون چه رو که آرزوته .. انقدر محکم و قوی که هیچ احدی نتونه خم به ابروت بیاره... انقدررر محکم و قوی که هیچکدوم از ناملایمات و سختی های همیشگیه زندگی نتونه حتی یک ثانیه متوقفت کنه یا عقب نگهت داره یا غم به دل مهربونت بیاره ... قشنگ ترییییییین آینده رو برای خودت بساز نرجس جانم : ) ای خدا لقد کنه این کنکور بی صاحابو ان شا الله میترکونیش اسمتو تو ردیف ۱۰ تای اول میبینم از الان خلاصه که خیلی دوستت دارم دلاله ️️️ تولدت مبارکمون باشه قشنگووووو
تولدت هزاران بار مبارک نانیلای عزیزم امیدوارم روز تولدت شروع یه دوره زمانی عالی در زندگیت باشه ،پر از زیبایی و لحظات فراموش نشدنی امیدوارم تو کنکور زندگیت موفق و پیروز باشی عزیزکم فوت.... فوت... فوت بیا شمعا رو فوت کن که صد سال زنده باشی