چه اندازه عجیب است ، روز ابتدای بودن و چه اندازه شیرین است امروز ، روز تو 16 دی ماه ، روزی که تو آغاز شدی تولدت مبارک فرزند ارشد زمستان هر چی بدی رو از خودت دور کـــن چشمات رو ببند فقط شمعاتو فـــوت کــن الهی خدا به زودی با یک معجره سورپرایزت کنه معجزه ای که خیلی وقته منتظرشی آرزوی من برای تو تا همیشه سلامتی وشادی و حال خوبه امیدوارم به تک تک خواسته هات برسی اشکات از سر ذوق باشه صدای خنده هات به آسمون برسه و هیچوقت غم به چشمای قشنگ وقلب مهربونت نیاد @نَعنــا از شناس خوبت دقیقا مصادف شد با روز شهادت ..بخاطر همین زودتر زدم.
به به تولدت مبارکا نعنای مهربونو اروم شغالدوست:سپاسگذارم: برات ارزو میکنم که تو تک لحظه هات خنده از لبت نره
تولدت مبارک خوش سلیقه و کد بانو ترین,,ایشاالله به هر چیزی میخوای به بهترین شکل برسی و به بهترین شکل لذت ببری و هر چی خیرته به بهترین شکل واست رقم بخوره
به به تولد نعنا جونمه الهی که دلت زنده باد به عشق... به لبخند... به امید... به امید... به امید.... تولدت مبارکمون باشه دوستت دارم ️
یکی از اولین دوستان من در اینجا تو بودی و این تجربه ی خیلی زیبایی بود لایق بهترین هایی تولدت مبارکمون باشه بقول مرهم
به به تولدت مبارک قشنگم♡ با ارزوی بهترین ها...شادی...سلامتی و لبخند تا بی نهایت :) الهی که همیشه درخت امیدت سبز و با طراوت باشه ^.^