سلام سلام :) تولد داریم چه تولدی! ♡ ملودی ِعزیز متولد ِدی ماه پا به عرصه گیتی گذاشتن ♡ تا با وجودش به انجمن صفا بده :) حتی اگر مولتی یوزر خطابش کنن ولی برای ما ملودی ِتک ِتک ِ @مش ملودی خلاصه بنا به رسم تولدت های پیشین زشته آدم دست خالی وارد تاپیک تولد بشه و خلاصه شمایی که داری تاپیک رو بررسی میکنی ناخوادآگاه وارد یک چالش شدی اولاً [کادوها نقدی رو همینجا تحویل بدید :دی - باشد که کاروا باشید ] دوماً [اگر پول نقد همراهتون نیست کارتخوان دم در هست ] سوماً [اگرم کارت همراهتون نیست شماره کارت میدیم خدمتتون] ببخشید دیگه بخاطر کرونا از پذیرایی معذوریم :دی و در آخر امیدوارم بهتون خوش گذشته باشه + خارج از همه این شوخیا :) ملودی جان تولدت رو تبریک میگم عزیزم امیدوارم تنت سالم دلت خوش و قلبت مثل آینه زلال باشه بهترین هارو برات آرزو دارم + از اونجایی که با این آهنگ تولد کلی کیف میکنم و یاد دوران کودکی زنده میشه گفتم اینو بزارم برا پس زمینه اگر باز نشد کلیک کنید ♡
ما دوتا ازین عنوان خارج نمیشیم تا خلافش ثابت بشه + خدانکنه تنت سلامت باشه و بهترین روزها رو تجربه کنی گفتم حیف ِاین تایپک جاش خالی باشه قربووونت مهربون
مبارک باشه من 15 سالم بود رو یادم نمیاد! ولی قطعا نه اینقدر انرژی داشتم و نه اینقدر میفهمیدم! سالم و موفق باشی همیشه انشالله