سلام دوستان گل تاپ فرومیم! من اومدم خدمتتون با یه خبر خیلی خوب تولد داریم از نوع داغش! لابد می پرسید چرا؟ چون مدیرمون همه ی خوبی ها رو دارن، باشخصیت، خوش برخورد، با ادب، فعال تا دلتون بخواد، در واقع هر چه خوبان همه دارند ایشان تنها دارند درست حدس زدید ایشون آقا سجاد خوب ما هستن @traffic مـدیر بخـش سرگـرمی با بهترین آرزوها در روز قشنگ تولدت و چه اندازه شیرین است امروز روز میلادت! روز تو! روزی که تو آغاز شدی! تولدت هزاران هزار بار مبارک سجاد عزیز! تولد علامتی است پر معنا در سر رسید زندگی ما گاه بهانه ای ست برای نوشتن یک متن یا سرودن یک شعر تولد گاه بهانه ای ست برای فریاد بودن رهایی از پیله ی تنهایی و اندکی به دنبال خود گشتن تولد مفهومی ست ناپیوسته در زندگی امروز ما و عشق مفهومی ست پیوسته(اگر دریابیم) با عشق زندگی کن تا پیوسته متولد شوی
به به چه اتفاق زیبایی تولدت مبارک رفیق خوب و با معرفت من برات آرزوی ثروت،سلامتی، عشق و سعادت بی پایان دارم
سجاد مودب و با شخصیت و بی حاشیه همیشگی آشنا و دوست قدیمی هم استانی تولدت خیلی خیلی مبارررک امیدوارم همیشه زندگی بر وفق مرادت باشه همیشه سالم باشی و لبت خندون و کیف کنی کنار خانواده عزیزت
در سرزمین خاطرهها آنان که خوبند همیشه سبزند و آنان که محبتها و دوستیها را بر قلبشان برافراشتند همیشه به یاد میمانند. زبان قاصر ازین محبت شما هستش ماهک خانم از صمیم براتون ارزوی سلامتی دارم ، خیلی خوشحال شدم ممنون از لطف و محبت شما
نمیدانم کدامین جمله را برای توصیف محبتهایت بنویسم . نمیدانم چگونه تو را توصیف کنم. دوستی از جنس بلور، آسمانی و مهربان هستی، چقدر زیبا واژهها را آسمانی میکنی ممنون نوید ، رفیق خوبم خیلی خوشحال شدم ، برات آرزوی سلامتی دارم
برایت ازخداوند مهربان دلی از جنس بلور، به رنگ آسمان و وسعت دریا خواستارم ممنون از شما ، خیلی لطف کردین ارزوی سلامتی دارم برای شما
روزهای تولد می آیند و می روند اما دوستان خوب همیشه کنارت خواهند ماند از صمیم قلبم به خاطر تبریکت ممنونم هم استانی خوب و مهربون خیلی خوشحال شدم ، برات آرزوی سلامتی دارم
تشکر و تقدیر برای شماست که همواره لطفتون رو به من ارزانی داشتی ممنون از شما ، خیلی خوشحال شدم آرزوی سلامت برای شما