فدای تو مه رخ نازنینم آرزو میکنم افتادن هر برگ آمینی باشد برای آرزوهای قشنگت آرزوهای قشنگت آرزومه ،خوشحال شدم نازنینم
ای جاااااان، شادی گلم فدا مدا دلبرکم آتشی روشن کرده امو عهد بسته ام تا خاموش شدنش برایت دعا بخوانم تمام کارهایت رو به راه است چرا که من هیزمی دیگر در آتش اندا خته ام....!!!!!
درود آقا نادر مهربون و عزیز از متن و دعای قشنگتون سپاسگزارم، همیشه دعاهاتون یه حس خوبی بهم میده ماهک داره ذوق می کنه از ارسال و دعای قشتگتون براتون یک سبد محبت یک دنیا عشق یک عالم خوشبختی یک دشت لاله یک عمر سر فرازی از خدا خواهانم
پویاجان! شما هر چه بیشتر فرصت بده، شاید بتونم قسمت کمی از لطفت رو جبران کنم مرسی عزیز مـــن اینجام درست در کنار تو ، جایی نه دورتر از دیـــروز و نه حتی محال تر از فــــردا جایی به لطافت امــــروز ! جرعه ای آرامش بنوش و بیاندیــش چه چیز از همه بهتر است ، آن را برایت آرزو می کنم ...
فدای تو گلم لطف کردی برایت آرزو دارم عشق باشد و یک دنیا سلامتی و نشاط و امضای خداوند پای تمام آرزوهایت
به به به حضور قشنگتون به به به لطف و محبت شما خوشحالم کردین. ممنونم نگاه پر مهرخداوند ⭐️چتر زندگیتون فرداتون روشن
ممنون آقا میلاد عزیز چه دعای قشنگی! دستتون گل سپاسگزارم حس ِ لطیف ِخواستن ، زیبایی ِ بی نظیر ِ داشتن ؛ و شادی ِ بی وصف عشق تقــدیم آقا میلاد عزیز