به نام خداوند مهربان سلامممم خب راجب سپاسگزار بودن برای نعمت هایی که داریم و تاثیرات اون توی هر مکتبی خیلی خیلی موارد زیادی گفته شده هممون نعمت هایی داریم که روزی آرزوش را داشتیم داشته باشیمشون و الان جزئی از بدیهیات زندگیمون شده وقتی تمرکزمون را آگاهانه میذاریم روی داشته هامون ظرف وجودمون را گسترش میدیم برای دریافت نعمت های بیشتر و بیشتر از خداوند به عبارتی شکر نعمت نعمتت افزون کند //// کفر، تعمت از کفت بیرون کند اینجا سپاسگزاری کنیم از خداوند برای هر چیزی که برامون ارزشمنده حتی یدونه خودکار یا یک فنجون قهوه خدایا شکرت *** عزیزان شیوه کار هم اینجوریه که مینویسید: من سپاسگزارم از خداوند برای .... یا خدایاشکرت برای .... تک کلمه ای ننویسید لطفا، ممنونم 6 مهر 1400
خداروشکر میکنم برای این بازیای خفن که اینقدر لذتبخشه خداروشکر میکنم برای این فروم برای آدمای سالمش دوستای قدیمی و جدیدم در اینجا تاپیکای باحالش و ...
من سپاسگزارم از خداوند برای اینکه درسته کرونا خیلیها رو جونشونو گرفت ولی دلیلش سفرهای شمال و عزاداریها وتجمعات اصلا نبودند بدلیل ایمان ضعیف خودشون بوده و همچنین خداوندا از تو سپاسگزارم چون با اینکه تخم مرغ شده شونه ای 60 هزارتومن وگوشت هم به تاریخ پیوسته ولی هنوز نون کپک زده وآب رو داریم همچنین امنیتی داریم که اسرائیل هر موقع عشقش بکشه بیاد ترور کنه و منفجر کنه وبره ولی امنیت داریم. واقعا از تو سپاسگزارم ایول دمت گرم.