دانلود فول آلبوم رضا بهرام هم اینک با بهترین کیفیت بصورت یکجا دانلود آلبوم رضا بهرام با بهترین کیفیت بصورت فایل زیپ البوم امیدواریم از شنیدن این آهنگ ها لذت ببرید Download Album By : Reza Bahram In Hitmelodi آلبوم رضا بهرام 1 : آرامشی دارم ( آرامشی دارم که طوفان را بغل کردم … ) 2 : عطش ( ماه کامل شده ای چشم حسودانت کور .. ) 3 : از عشق بگو ( دلداده ی توام رویای هر شبی عاشق نمیشدم … ) 4 : دیوانه ( از دریا نترسانم که من در قلب تو جان میدهم دریا بشی زیبای من … ) 5 : گل عشق ( در پی چشمت شهر به شهر خانه به خانه شدم روانه .. ) 6 : هیچ ( بعد از تو هیچ میماند از قلبم برای من بغضم حریف گریه هایم … ) 7 : کاش ( کاش راه دوری بین ما بود کاش سرنوشت ما جدا بود از تو فکر من رها بود .. ) 8 : کجایی ( کجایی که مانده ام با خودم کجایی خانه خرابت شدم … ) 9 : مو به مو ( تو را چون جان خود میدانتم تو را چون سایه میپندارمت … ) 10 : بیمار ( دیوانه ات شدم ببین فقط به من دل را ببند دل را ببند … ) 11 : شب های بعد از تو ( لعنت به شب های بعد از تو به دردی که ماند از تو .. ) دانلود آلبوم با کیفیت 128 دانلود آلبوم با کیفیت 320