بازیگر و خواننده چینی با انتشار تصویری از بینی خود پس از یک عمل جراحی ناموفق، درباره خطرهای این جراحی زیبایی به مردم هشدار داد. به گزارش فرارو، گائو لیو، تصویرهای پس از جراحی خود را که نشان میدهد نوک بینی او با بافت مرده، به رنگ سیاه درآمده است، در شبکه اجتماعی چینی سینا ویبو منتشر کرد. او علت این امر را یک حادثه در جراحی زیبایی توصیف کرد که منجر به نکروز بینی شده است. این ستاره دنیای سرگرمی در ماه اکتبر سال گذشته گفته بود که دوستش او را به یک بیمارستان جراحی پلاستیک در گوانژو در جنوب چین معرفی کرده است. او با این تصور که ترمیم مختصر بینی موجب رونق حرفهایاش خواهد شد، بهسمت این کار رفت او برای پنج میلیون دنبال کننده خود نوشت: فکر میکردم این جراحی چهارساعته مرا زیباتر خواهد کرد. نمیدانستم که این سرآغاز یک کابوس خواهد بود. بعدا فهمیدم که این بیمارستان جراحی پلاستیک صلاحیت انجام جراحی بینی را ندارد. گائو لیو افزود که در پی این رویداد بهعلت جراحی بد بینی، قرارداد بازی در دو فیلم را که قبلا امضا کرده بود، از دست داده است. وی افزود که بهدلیل میزان آسیب وارد شده، جراحی ترمیمی تا یک سال دیگر ممکن نیست.
خدا نصیب گرگ بیابون نکنه یه چیزی مثه لب که طرف بره تزریق کنه اگر اوکی نباشه فوقش لب عفونت میکنه میری ژلو خالی میکنی ولی بینی اگر خراب بشه ...
مثل این میمونه که یگی فلان کس رفت توی خیابون ماشین بهش زد پاش شکست ، پس دیگه نباید به خیابان رفت میلیونها دختر و پسر عمل زیبائی بینی کرده اند و خیلی راضی و خوشحالند و علاوه بر زیبائی اعتماد به نفس زیاد پیدا کرده اند در بین انها ممکن است یکی دو نفر مشکل پیدا کرده اند حتی اگر بینی خیلی زیبا باشه بازم با عمل میتونه زیباتر بشه
نه به خاطر چکش نیست فکر کنم عفونت کرده یا از داخل نخ های بخیه اکی نیست یا غضروفاش به مشکل خورده انگار چکشوبه استخون وتیغه بینی میزنن این نوک بینیش به فنا رفته برای چیز دیگه اس
این فیلتره چی بود گوش و دماغ سگ میذاشت رو چهره طرف تو اینستا الان نوک دماغش دقیقا شبیه همون فیلتره فقط گوشاش کمه که اگه بره عمل کنه ست میشه دست تو خلقت خدا میبرید همین میشه دیگه !!
والا من همین یک شخصیت رو دارم منظورتون اینه که شاید من انوش هستم ؟ این چه وضعیه هر کی میاد اینجا بهش میگید انوش انوش کسی نبود . شما بسکه گفتید انوش، او را بزرگ و مهم کردید . بقول شاعر که رستم یلی بود در سیستان منش کردمش رستم داستان لطفا دست از این انوش بازیتو وردارید و به همه سفارش نکنید هر تازه واردی میاد اینجا بهش بی توجهی کنید چون ممکنه انوش باشه با اینکار دارید تیشه به ریشه سایت میزنید و کم کم همه را از اینجا فراری میدید چون اعمال و رفتارتون خیلی بچه گانه شده است