سلللااااام سلللاااااممممم و صد سلللاااااام باری.. باز هم گرد هم گرد آمده ایم تا ولادت با سر سعادت یکی از جیگر ناناز خوشگل عسل های تاپ فروم رو جشن بگیریم و آمممممااااااااا ۱۶ دی ماه تولد جیگری نیییییست جزززززز.. نیلای عزیزممممم @نانیلا قشنگو تولدت مبارک هرگز روز ورودت ( به دنیا نه ها ) به تاپ فروم رو فراموش نمیکنم که چطور از همون ثانیه های نخست مهرت چپیییییید تو دلم خوشگله و از احوالات همه ی دوستان.. گویا مهرت به دل همه مون نشسته ها... هممممه مون خب خب خب.. بهترین هارو برات از خالقت...خالق این همه حُسن و صفا در وجود نازنینت آرزومندیم شادترین و خوشبخت ترین رتبه یک کنکور ۱۴۰۱ ان شالله آرزو های قشنگ تر و پایکوبی های عظیم تر را میگذارم به عهده ی دوستان:رقص1::رقص2::رقص3::رقص4::رقص5::شاد: به مناسبت این فرخنده میلاد تا سه شبانه روز جشن و پایکوبی ( چه با تشت فلزی چه با دی جی چه با هر چی که حال میکنید ) برقرار است مجلس ما مجلس خودتونه دیگه خلاصه ایشالا تو عروسیاتون جبران کنیم :رقص1::رقص2::رقص3::رقص4::رقص5::شاد::رقص1::رقص3::رقص4::رقص5::شاد::رقص4::رقص5::رقص1::شاد::رقص4::رقص5::رقص1::شاد::رقص4::رقص5::رقص1::رقص2::رقص3::شاد::رقص4::رقص5::رقص1::رقص5::رقص1::شاد: بسم الله
به احترام @مرهم تولدت مبارک هورااااااااااااآاا صد سال به این ساله :افتادن: ان شا الله ۱۲۰ ساله بشی مهربون :پرواز::خیالات2::خیالات2::خیالات2: :پرواز: بهترینها برایتو که بهترینی
مرهمِ عزیز ودلاله ام ^_^ ، کلمات نمی تونن حجمۀ شوق و حال خوبی رو که سر ریز کردی به قلبم ، بیان کنن واقعا ((: من بی اندازه ، بی اندازه ازت ممنونم واقعا ^_^ و نمی دونم چی بگم :" جدی لطفته :-* و خوشحالم که چند صد کیلومتر اونور تر ، همچین آدم پرمهر و انرژی ای رو ، به عنوان دوستم دارم ^^ قربونت ×_× [بغض]