اکی ، شما فال پرنده گذاشتید زیرش نوشتید حضرت راست گفت! اون وقت در هوش من و دو رقمی شدن من در کنکور سراسری شک میکنید . اونم دو رقمی خیلی نزدیک به یک رقمی .
خب فال پرنده رو از کجاتون اوردید اخه من کی گفتم فال پرنده گذاشتم؟ فال از توی یک کتاب بود از صفحه ی فالم عکس گرفتم گذاشتم بله شک میکنم خوبم شک میکنم به بلندای شب یلدا آرزو صبر و عافیت برای همه عزیزان دارم
واقعا یلدا زییاست... حتی زییاتر از عید نوروز . چون عموما جمع های بزرگتر و پرجمعیت تری تو یلدا هستند. بر همه مبارک . ما که هم امشب جمع میشیم هم فردا .
، ، ، یلدای امسال با یاد مادر سادات.. از وقتی که کره زمین با این سرعت به دور خود و خورشید می چرخیده، در نیم کرهی شمالی آخرین شب پاییز همین بوده که هست و در محدوده جغرافیایی ایران تمدنی، حداقل از سال ۵۰۲ پیش از میلاد، آن را جشن میگرفتهاند. جشن گرفتن این شب عنصری وحدت بخش بوده تا همهی ایرانیان را حول محوری مشترک دور هم گرد آورد. یلدا آن شبی است که طول تاریکی در شبانه روز روی به اضمحلال میگذارد و تاریکی برای ایرانیان باستان معادل با اهریمن بوده پس هزیمت اهریمن شایستهی جشن و سرور است. یلدا مال ماست و از زمان داریوش یکم در تقویم ما بوده تا الان و خواهد بود تا ابد. در همه ی سال های تاریک تاریخ ما یلدا بوده و متعلق به همهی خطهی ایران تمدنی است. فرقی نمیکرده که در اشغال نظامی متفقین بودیم یا تحت حمله مغول هر چه که بود و در هر حال، چه فتح چه هزیمت، یلدا بوده و ما آن را جشن گرفته ایم. یلدا مبارک ♡