اجنه به غیب دسترسی ندارند اما به فضای شبه غیب دسترسی دارند و ماییم که با نحوه ی زندگیمون و خوراکمون و افکارمون این مورد رو تقویت یا تضعیف میکنیم در روایات داریم فرشتگان به شکل انسان یا در راه مانده وارد زندگی ما میشن تا خیری رو بما برسونن و این امر هم قابل تقویت هست نباید براتون عجیب باشه .. بعضی منازل ارامش خاصی دارن و بعضی مکان ها استرس اور و دلگیرن .. این چیزیه که همه ی ادم های عادی رو میتونه درگیر کنه اولین قدم برای زندگی انتخاب منزل هست همیشه منازلی که کسی در انها زندگی نکرده اولویت دارن به منازلی که شخصی پیش از شما اونجا بوده اما جای نگرانی نیست اثر انرژی ادمها تا مدتها و بعضا قرنها در محیط اطرافشون میمونه از اونجاییکه در ماورا اثر انرژی مثبت بیشتر هست و نیروی شر اثر کمتری داره پس میتونیم همیشه غالب باشیم بر محیط اطرافمون در ابتدا باید به خواص سرکه براتون اشاره کنم حدیث داریم از امام صادق(علیه السلام) که شیعیان ما روزی یه قاشق سرکه بخورند .. در این حدیث معانی زیادی هست براتون تک تک به خواص سرکه و نحوه ی استفاده از سرکه اشاره میکنیم اول وقتی وارد منزل جدید میشین .. تمام منزل رو با سرکه بشورید و این نکته ثابت شده است که جن ها از بوی سرکه فراری هستند چند قطره سرکه توی شامپوتون بریزید . هر از گاهی مقداری سرکه وارد مایع ظرفشویی و دستشوییتون بکنید ولو چند قطره ظرفی مخصوص توی خونتون داشته باشید و مقداری سرکه توی اون بریزید و هر از گاهی عوضش کنید این ظرف اگر در راه در ورودی خانه و سرویس بهداشتی باشه بهتر هست ظرف خیلی کوچک و در باز سرکه خاصیت فوق العاده ای داره سریعا چالک های انرژی منفی رو خالی میکنه حتی کمی شستشوی چاکرای سوم با سرکه در مواردی که انرژی منفی فرد رو درگیر میکنه هم وارد شده غذاهای سرکه دار رو بخورید حتما هر روز یا یه قاشق سرکه تو اب بریزید و روزانه میل کنید یادتون باشه نظافت منزل با سرکه همیشه باید باشه هر از گاهی چهار طرف منزل رو سرکه بریزید و این امر رو جز مدیریت نظافت منزلتون قرار بدین نوع سرکه هم فرقی نمیکنه خودتون درست کنید البته که بهتر است و اینو بدونید مطالبی که بهتون میگم هر چه طبیعی تر و سنتی تر باشه اثرش قویتره ولی خیلی هم سخت نگیرید رعایت نکاتی که میگم کلا روزی یه ساعت از کار خانم خونه رو میگیره و اثرش باعث میشه انرژی مثبت در منزل و در وروابطتتون و در خیلی از جهات انرژیک که بر شما پوشیده است رو تقویت کنه قول میدم اگر تک تک نکات رو رعایت کنید براحتی میتونید از یه پرواز روح عالی لذت ببرید
زندگی روزانه ی ما و فعالیت های روزانه ما میتونه نقش مهمی در وارد کردن انرژی ها به روزمرگی های ما داشته باشه ماورا تنها در خواب یا روحیات شخصی و ادراکات ما خلاصه نمیشه بخشی اعظم اون وارد لایف استایل زندگی ما میشه و روزمرگی های مارو تحت تاثیر قرار میده لایف استایل ما و جاییکه در اون زندگی میکنیم نقش مهم و پررنگی در تواناییهایی ماورایی ما داره میتونه انرژی درون شما رو تقویت و یا تضعیف کنه مخل انرژی و یا تقویت کننده ی انرژی بارها و بارها فقط یه عامل بیرونی هست انرژی منفی به سادگی اطراف ما موج میزنه که بی اطلاعی ما میتونه اونا رو به سمت ما جذب کنه حالا یا این انرژی منفی حاصل از موجودات دیگه هستند و یا همین استرس ها و تنشهای روزانه ادمها که بخش پررنگی از اون ناشی از درک درست از ماورا و لایف استایل غلط و یا در نود درصد موارد بی اطلاعی هست از این جنبه به ماورا کمتر نگاه شده که با یه سری دستورات ساده میتونیم محل زندگیمون رو از نظر انرژی تقویت کنیم و ارامش بیشتری داشته باشیم اعتقاد به وجود نیروهای مثبت در اطراف ما و نیروهای منفی و اینکه چطور بتونیم منزل و محل زندگیمون رو تقویت کنیم و چه کارهایی لازمه تا اعصاب راحت تر و زندگی سالمتری داشته باشیم
از مطالب استفاده کردیم تشکر یه مدت قدیم توخونه ماهم از این جنهای بوداده بودند هر مهمونی که میومد خونمن شبش بدون استثنا یه حالی ازش گرفته میشد تا یه شب داداشم قیچی زیر متکاش میزاشت بلند شد هر چی از دهنش درومد بهشون گفت گفت خاک توسرتون بیکارید ول میچرخید اینجا پاشید گورتونو گم کنید اونام ماستارو کیسه کردن ورفتن.به همین راحتی
مشکل جسمی یا مکانی روی خیلی از تکنیکای ماورایی اثر داره شاید باورتون نشه ولی خیلی از اساتید که دستشون بازه برای هر کاری و انرژیشون مثبته روی اونها هم اثر داره یعنی بعضا وارد منزلی یا مکانی میشن که براشون خفقان اوره ما روی جز جز اثر ماورا در زندگی عادی کار کردیم مطالبی که گفته میشه نمونه اش هیچ جای دیگه نیست و کمتر بهش پرداخته شده و خیلی هم به انرژی درون ما اسیب میزنه و ممکنه شما رو تو یه مرحله متوقف کنه قبلا گفتم حضور یا عدم حضور فرشته ها ، حضور یا عدم حضور اجنه یا موجودات منفی دیگه اثر مستقیم داره رو رفتارهای عادی ما با اطرافیانمون خیلی از سردرگمی ها ، رها کردن کارهامون به طور نیمه کاره ، بد اخلاقی ها و وسواس ها و استرس های بی دلیلمون ناشی از عدم حضور فرشته هاست توی خونمون و حضور چاله های موج منفی در گوشه ای از منازلمون که اصلا متوجه اش نیستیم خواب هامون .. رویاهامون گواه روشنی هستن بر حضور این موجودات در کنار ما .. حتی یه خواب ساده ی بی سر و ته یعنی چالک های منفی کنار ما براحتی دارند زندگی میکنن خواب بخش اعظم اثر گذاری انهاست اما بحث ما در این تاپیک تنها به زندگی عادی خلاصه میشه شاید به علت این امر که خودم در اشتانه ی ورود به یه منزل جدید هستم لازم دونستم تا این بخش از ماورا رو که هیچ وقت بهش پرداخته نشده جز در دین مبین اسلام براتون باز کنم نکاتی شامل تغذیه ، چیدمان منازل، نحوه نظافت ، نحوه ی انتخاب ظروف و .. که اگر رعایت بشن براحتی میتونه تکنیکای ماورایی شمارو به سرانجام برسونه و ارامش رو وارد منازلتون کنه .. البته این مطالب از طرف من و دوستانم هنوز قابل تحقیقه و منسجم نشده .. و طیف وسیعی رو از کارهای روزانه شامل میشه پس سوالاتتون رو همینجا بپرسید تا جواب بگیرید و مطالب رو کامل مطالعه کنید ..
سوالم رو اول پرسیدم . واسه گفته هاتون منبعی دارید ؟ البته من بعضی از مطالبتون رو خودم هم قبول دارم ولی دوست دارم منبع موثق در این خصوص داشته باشم .
اینا منبع کتابی که اینجور جمع و جور دکر کرده باشه نداره . بعضیاش مثل جن و فرشته که خوب منبعش معلومه بعضیا شو از دیگران شنیده ام و بعضیاشم تجربیات خودم و دوستان است و هنوز تا در بارش کتاب نوشته شه زوده انگار شما هم با بسیاری مواردش موافقید ، آیا شما منبع یا کتابی در این باره سراغ دارید ؟