تولد دو تا از بهترینهاست دو تا از مهربانترینها که روزگاری جزو فعالان این انجمن بودن ولی الان کم پیدا شدن .. البته توی زندگی خودشون همچنان فعالند و پر تحرک و همچنان مهربان و دوست داشتنی @z!ma شاید خیلیهاتون نتونستین مهربونی زیمای عزیزم رو درک کنید اما کسانی که دیدنش میدونن چقدر مهربون و باوقار و اهل دل هست هر جا هستی بهترینها برای تو که بهترینی عزیز دلم @M!TRA میترا جان هم که گاهی بهمون سر میزنن و منت سرمون میزارن یه دختر سر زنده و اهل دل و مهربون و شیطون و فعال بهترینها برای تو مهربانو تولدتون مبارک جانان من از خدا ممنونم که شما را سر راه من قرار داد 20/9/99
تولدتون مبارک عزیزایِ دل... امیدوارم به آرزوهای قشنگتون برسید .. شاد و سلامت و عاقبت بخیر باشید.. آمین... ----------- رهی بانو مرسی که حواست هست .. لبخند...
به نام یگانه ی قلب ها تشکر می کنم از همیشه دوست و خواهر عزیزم رهی جان بابت زدن تاپیک تولد و اینکه یادش بود روز میلاد ما رو روزگاری هست که همه سردر گریبان مشغلاتیم و گذر زمان رو در یاداوری خاطرات حس نمی کنیم پس کوچکترین تلنگر عاطفی قطعا ما رو به وجد میاره و شاید ساعت ها از دنیا جدا کنه ممنون از همه ی شما عزیزان دلم که نوشته هاتون منو درگیر عواطفی کرد که مدتهاست ازون جدام خوشحالم به داشتن شما و ممنونم