همه چي آرومه ما چقدر خوشبختيم .. .سن 30 سال تحصیلات 2 تا کارشناسی متاهل و دارای فرزند محل کار شمال تهران مسیر محل کار فقط تاکسی کرایه ای بیمه تامین اجتماعی جزء ارزوهای محال محل زندگی جنوب غرب تهران 20 میلیون پیش و ماهی یک ملیون تومان کرایه برای خانه ای 60 متری یک خابه بدون پارکینگ و انباری چون نیازی نداشتم نه ماشین دارم و نه وسایل زیاد حالا جای خنده دارش مونده حقوق دریافتی 950 هزار تومان به نظر شما من کی خونه دار میشم ؟ به نظر شما من کی ماشین دار میشم ؟ به نظر شما من کی شغل خوب پیدا می کنم ؟ به نظر شما من اگر از فردا بیمه بشم کی بازنشست میشم ؟ به نظر شما نباید ازدواج می کردم !!!؟؟؟ به نظر خودم که به دنیا اومدنم اشتباه بوده ! درسخوندنم اشتباه دیگم بوده اعتیاد بهتره !! و خریتم ازدواج و بدبخت کردن همسرم چون زن آدم فقیری شده !!! تازه یه کوچولوی خوشگل بابایی که اینده ای نا معلوم داره و با نگا های معنا دار به دست دختران همسن و سالش که هر روز یه عروسک خوشکل تو دستشونه و رفتن به پارک ارم شده آرزوش ، اینو از نقاشیاش میشه فهمید داشتن یه خونه و ماشین و یه شغل دائم بیشکش مسئولین مربوطه راستی صاحب خونمونم جواب کرده احتمالا باید به فکر چادر زدن باید باشیم و با پول پیشمون هم یه اتومبیل تولید داخل با عمر مفید یه سال میخرم تا تومسیر یه چندتا مسافرمیزنم و به جای بنزین توش آب میریزم چون تازه متوجه شدم ماشینهای داخل هم می تونند با آب حرکت کنند این و از راننده ای شنیدم و صافیه بنزینشو نشونم داد هی میگفت آقای مهندس تا حالا همچین چیزی دیده بودی منم گفتم نه والابه لا امضاء مرد گرفتاری که یه زره آفتاب خورده توسرش از تابناک خواهش می کنم درجش کن تا یه زره مردم بهم بخندند تا خنده و شادی مردم بشه توشه آخرتم .................................................. .................................. چند ساعته دارم اين مطلبو ميخونم و بهش فكر ميكنم .. يعني راه نجاتي از اين وضعيت داره !!!نه !! يعني داريم !! فك كنم تنها راه نجاتش دزدي باشه