ترس ، عدم اطمینان و آرام ماندن در خانه برای کاهش سرعت انتشار COVID-19 می تواند این احساس را برای خانواده ها سخت نگه دارد. اما مهم است که به کودکان کمک کنیم احساس امنیت کنند ، روال سالم را حفظ کنند ، رفتار خود را مدیریت کنند و انعطاف پذیری ایجاد کنند. خطاب به ترس کودکان کودکان از نظر جسمی و عاطفی به ایمنی به والدین خود اعتماد دارند. به فرزندان خود اطمینان دهید که شما در آنجا هستید و خانواده شما با هم این کار را می کنند. به سادگی و صادقانه به سؤالات مربوط به بیماری همه گیر پاسخ دهید. در مورد هرگونه خبر هراسناک که می شنوند با کودکان صحبت کنید . خوب است که بگوییم مردم بیمار می شوند ، اما می گویند قوانین زیر مانند شستن دست و ماندن در خانه به خانواده شما کمک می کند تا سالم بماند. احساسات فرزندتان را بشناسید. به عنوان مثال ، با آرامش ، “من می توانم ببینم که شما ناراحت هستید زیرا نمی توانید دوستان خود را در کنار هم قرار دهید.” راهنمایی سوالات می تواند به کودکان بزرگتر و نوجوانان کمک کند تا از طریق مسائل کار کنند. “” من می دانم ناامید کننده نیستم که نتوانیم حلق آویز کنیم. در حال حاضر با دوستان خود. چگونه فکر می کنید می توانید با آنها در ارتباط باشید؟ “) با عزیزان در تماس باشید. کودکان همچنین ممکن است نگران پدربزرگ و مادری باشند که به تنهایی زندگی می کنند یا یک خویشاوند یا دوست با خطر ابتلا به COVID-19 بیشتر است. گپ های ویدیویی می توانند به کاهش اضطراب آنها کمک کنند. نحوه مدیریت احساسات را الگوبرداری کنید. از طریق نحوه مدیریت احساسات خود صحبت کنید. (“من از مادر بزرگ نگران هستم که نمی توانم به دیدار او بروم. بهترین کاری که من می توانم انجام دهم این است که بیشتر اوقات تلفنی با او چک کنم. یک یادآوری برای تلفن خود قرار می دهم تا صبح و بعد از ظهر با او تماس بگیرم تا این شیوع به پایان رسید. “) قبل از ترک خانه برای کار یا موارد ضروری به فرزندتان بگویید . با صدای آرام و اطمینان بخش ، به آنها بگویید که کجا می روید ، چه مدت شما فرار می کنید ، چه زمانی باز خواهید گشت و برای حفظ امنیت قدم هایی برداشته اید. منتظر بودن. به آنها بگویید که دانشمندان در تلاشند تا بفهمند چگونه می توانند به افرادی که مریض هستند کمک کنند و اوضاع بهتر خواهد شد. آغوش اضافی ارائه دهید و بیشتر اوقات بگویید “دوستت دارم”. بازی انفجار کارهای روزمره را حفظ کنید در طول همه گیری ، حفظ خواب و روالهای دیگر از همیشه مهمتر است. آنها تا به امروز احساس نظم ایجاد می كنند كه در یك زمان بسیار نامشخص اطمینان به عمل می آورند. همه کودکان ، از جمله نوجوانان ، از روالهایی بهره مند می شوند که قابل پیش بینی و در عین حال به اندازه کافی انعطاف پذیر برای رفع نیازهای فردی هستند. ساختار روز. با استفاده از روال معمول ، برنامه های روزانه جدیدی را تنظیم کنید. در صورت امکان کار مدرسه را متلاشی کنید. کودکان و نوجوانان مسن تر می توانند در برنامه ها کمک کنند ، اما آنها باید از یک دستورالعمل عمومی پیروی کنند ، مانند: کارهای روزمره از خواب بیدار ، لباس پوشیدن ، صبحانه و برخی از بازی های فعال در صبح ، به دنبال بازی آرام و میان وعده برای گذار به کارهای مدرسه. ناهار ، کار ، ورزش ، برخی از وقت اجتماعی آنلاین با دوستان و بعد از ظهر کارهای خانه. زمان خانواده و خواندن قبل از خواب. یک کلمه در مورد زمان خواب کودکان معمولاً در هر دوره استرس زا مشکل بیشتری با خواب دارند. سعی کنید کارهای روزمره معمولی در شب مانند کتاب ، برس ، تخت خواب را برای کودکان کوچکتر حفظ کنید. تا قبل از صبح یک تصویر خانوادگی در کنار تخت خود برای “عشق عشق قبل” بگذارید. وقت خواب می تواند برخی از کودکان و نوجوانان را تغییر دهد اما این ایده خوبی است که آن را در یک حد معقول نگه دارید تا چرخه خواب و بیدار نباشد. خواب کم ، یادگیری و مقابله با احساسات را به چالش کشیده تر می کند.به یاد داشته باشید تلفن های همراه و سایر دستگاه های تلفن همراه را یک ساعت قبل از خواب خاموش کنید .