سلام به همگی تولد داریم که دلی جونم تولدت مبارک @AftabGardoon دیگه همه میدونن و خودت بهتر از همه میدونی که من چقدر دوستت دارم چون دوست داشتنی هستی من دیگه دو ساله خوبِ خوب میشناسمت... دختر پر انرژی، فعال،متعهد، مهربون، دل نازک، مسئولیت پذیر و کار درست برات بهترین ها رو از خدا میخوام دوست خوبم چون لایق بهترین هایی....قدر خوبیاتو بدون [MUSICMUSIC] You can count on me like one two three I'll be there And I know when I need it I can count on you like four three two You'll be there 'Cause that's what friends are supposed to do, oh yeah :revolving-hearts-w::revolving-hearts-w::revolving-hearts-w::revolving-hearts-w:
خانم آفتابگردون عمری پایدار و روزگاری خوش را از خداوند برای شما خواستارم برای شما پیشرفت، موفقیت، آرامش ذهنی، شادی و دستیابی به آن چه که می خواهید را آرزو می کنم تولدتان مبارک
چه عجله ای دارین شماها هنوز ۳ روز دیگه تا تولدشون مونده ولی خب پیشاپیش تولدتون مبارک با آرزوی سلامتی تندرستی شادکامی و موفقیت
دلیجان؛ بابت تمام انرژی، تخصص، قوت قلب، امید و تلاشی که به فروم تزریق میکنی و بخاطر پشتیبانی و کمکی که همیشه در حقم ابراز کردی، خیلی خیلی ازت ممنونم انشالله که سنِ پیش رو برات سرشار از لبخند و تجربه باشه