ایا واقعا اسلامی ازدواج می کنیم ؟؟؟در اسلام چیزی به نام شیر بها وجود ندارد ... و گرفتن پول شیر نوعی توهین به پسرها است ... گویا پسرها به جای شیر - اب زرشک خوردند مهریه یک هدیه است و میزان را پیامبر به عنوان مهر سنه قرار داد تا بیشتر نشود 40 درصد جهیزیه ها جنبه پز دادن دارند و برخلاف ازدواج ساده اسلامی است *** نه همه دخترها ( اکثر دخترها ) ... اصول ازدواج ساده اسلامی را زیر پا می گذارند یک پسر از کجا صد تا دویست میلیون پول سرویس طلا بدهد اخه نشستن عروس در ارایشگاه ان هم 4 تا 5 ساعت دیگر چه مسخره بازی است پول ارایش عروس را پسر چگونه بدهد ؟ ان هم ارایشی که چند ساعت بعد پاک می شود پول تالار را از کجا بیاورد ؟ چرا این همه مهمان دعوت باید بکنند ؟ همش شده تجمل بازی و چشم و هم چشمی --------------------------------------------- کجای اسلام چنین مسخره بازی هایی وجود دارد گویا برخی ها - عشق پاک که مخلوق خداست را با پز دادن اشتباه گرفته اند مسلما وقتی اوضاع اقتصاد خوب نیست اگر این تجمل بازی ها هم باشد - پسرها جرات خواستگاری ندارند ایا واقعا اسلامی ازدواج می کنیم ؟؟؟ .............................. جواب دوست عزیز در انتخاب عنوان دقت کن اینکه نوشتی دختران دین را زیر پا میگذارند عنوانخوبی نیست و هیچیک از این شرایط هم توسط دختران ابداع نشده بلکه امثال بزرگترای من و شما براشون تصمیم گرفتند از بدو خلقت بشر تا کنون . اکنون مبدل به رسم سنن شده است دختران و زنان ما بسیار هم دیندار هستند
سلام آخه شما یه نگاه به دور و برتون بندازید . ما الان چیمون اسلامیه که ازدواجمون اسلامی باشه ؟ هستن دخترایی که توقعشون کم باشه . ولی پسرا میرن دنبال دخترای همه چی تموم ( قیافه و هیکل و ثروت و .....) بعد میخوان با هیچی همچین دختری رو بگیرن . نمیشه دیگه ....
مبحث اسلامی بودن یا نبودن جای بحث زیاد داره اما جیزه یا مراقبت کنین یا کلت بریم سر یه مطلب دیگه=| مام شیتلر نشیم یه وخ: |
ولی چیزی که من خوندم اسلا رو هدف قرار نداده نقدیه به سنت های اشتباه، که به جای اینکه اصلاح بشه توی فرهنگ ها جا خوش کرده.
سلام دوست عزیز من نگفتم هدف قرار گرفته اما تاپیک هایی که همچین پتانسیلی رو دارن، قبل شروع بحث تذکرش رو میدم... ک در صورت بروز شرمنده نشم