بادمجون پلو بادمجان حلقه شده و سرخ شده + گوجه حلقه و سرخ شده برای روی غذام گوشت چرخ شده +نمک وفلفل و زردچوبه +پیاز سرخ کرده که لابه لای برنج دم گذاشتم برای 1 نفر موادغذام : بادمجان قلمی کوچک 1 عدد گوجه فرنگی متوسط حلقه کرده 2عدد گوشت چرخ شده حدودا 70 گرم پیاز کوچیک 1عدد
تهیه پلو سبزیجات : فلفل دلمه رنگی+پیازچه +سینه مرغ +هویج همه راریزخردکرده و تف میدیم ولای برنج دم میزاریم
اسفناج پلو باسرخو سیرو اسفناج روکمی تف دادم ولای پلودم گذاشتم ماهی روهم بانمک وابلیمومزه دارکردم وسرخ کردم کنارشم ترشی لیمو گذاشتم موادلازم 2نفر: برنج 2 پ اسفناج ریزشده 150 گ سیر 5حبه ماهی 2 تکه نمک و فلفل و ابلیمو
گوجه دمی گوجه گرفته بودم برای پوره یخچالی که کمیش رو بانمک و زعفران مخلوط کردم با آب گذاشتم جوش آمدو برنج روباهاش دم گذاشتم ماست عالی خونگی و ترشی لیته خونگی من دوست داشتم گوجه توغذادیده شه اگردوست نداریدگوجه هاروبا غذاساز کاملایکدست وبعدصاف ومصرف کنید
لوبیا پلو لوبیاقرمزهاروپختم گوشت چرخ شده روبانمک وفلفل وپیاز وکمی زعفران ورب سرخ کردم لابه لای برنج دم گذاشتم بورانی اسفناج : اسفناج های نازک راچنددقیقه بخارپزکردم وباسیرونمک وفلفل ماست سفت
ته چین مرغ مواد لازم: مرغ پخته سینه و رون ... تکه کنید زرشک پیاز دو عدد خلالي سرخ شده برنج 4 پیمانه زعفران دم کرده دو سوم ليوان نمک و ادویه و فلفل مرغهای تکه شده را به مقدار نیاز (بسته به افراد) بگذارید با کمی آب، زردچوبه،یک عدد پیاز، نمک و فلفل بپزد. (اصلا گوجه و رب گوجه نریزید). برنج را آبکش کنید. کمی زنده باشد. مقداری پیاز خلال و سرخ نمائید. مقداری زرشک را شسته و سپس روی پیازها کمی تفت دهید. (کمی تفت، چون اگه زیاد سرخ بشه می سوزه) مرغهای پخته شده را استخوان گرفته و تكه کنید اما نه خیلی ریز.(ران مرغ نرم تر و خوشمزه تر می شود) کمی زعفران دم کنید. حالا توی قابلمه کمی روغن و کمی آب زعفران بریزید. یک لایه برنج ریخته و روی آن یک لایه پیاز و زرشک، و یک لایه مرغ بریزید و چند قاشق آب زعفران اضافه نمائید. دوباره یک لایه برنج ... تا آخر که لایه رويي را یک لایه برنج و چند قاشق زعفران بریزید و سپس برنج را دم کنید. بعد از دم کشیدن روی برنج را روغن داغ داده و آن را درون ظرفی برگردانید