سلام دوستان... خوبین؟! در روزهایی هستیم که پاییز هی پاییز و هی پاییزه... اربعین بود... کرونا هست... استادمون رفته... در کنار همه ی اینها... در جریانین که برادر آقا نادر حالش خوش نیس! میگن هفت تا حمد خوندن برای بهبود حال بیمار خوبه... و خب خیلی چیزای دیه! شایدم خیلیا، تو این فازها نباشین... تو این تاپیک بیایین بگیم برای برادر آقا نادر چه دعایی کردیم... اگر ذکری گفتیم اگر هرچی...! انشالله خبر خوب شدن حالشون هم بشنویم!: ) من: یه زیارت عاشورا+هفت تا حمد...
سلام ممنون میبینم دلت مثل خودت پاک پاکه یک خبری خوشی الان دادن که دکترش گفته تا فردا اینطوری پیش بره ازدستگاه جدا میکنن ومیفرستن بخش
عهههههه!!!؟ واقعا!؟ چینگده خووووووووووووووب بسیار ذوق ذوق شدم: |! تا حدی که با یه موسیقی عه نیمه شاد این خبر عو جشن گرفتم! امیدوارم بخش تمیز باجه!:shifty:
لا حول و لا قوة الا بالله العلى العظیم از پیغمبر اکرم(ص) روایت شده است که فرمودند: ذکر "لا حول و لا قوة الا بالله العلى العظیم" گنجى از گنجهاى بهشت است و آن باعث شفا یافتن از نود و نه درد است که آسانترین آنها اندوه است.( مستدرک الوسایل ، ج 1، ص 395)
سلام آقا نادر عزیز خیلی خوشحالم که دلتون روشن شد من به اثر صلوات معتقدم و پیشکش میکنم بهمراه سوره ی حمد انشالله بهبودی کاملشون و خوشحالی مضاعف شما
به امید خدا هر چه سریعتر بهبودیِ کامل پیدا کنند + أَمَّنْ یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَكْشِفُ السُّوءَ أَمَّنْ یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَكْشِفُ السُّوءَ أَمَّنْ یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَكْشِفُ السُّوءَ أَمَّنْ یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَكْشِفُ السُّوءَ أَمَّنْ یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَكْشِفُ السُّوءَ