1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

همه چیز در مورد جهیزیه

شروع موضوع توسط hosseingrami ‏24/1/16 در انجمن خانه و خانواده

1. عضو جدید

امتیاز دستاورد:
    3
    سلام خدمت همه دوستان گلم. دوستان خوبم لطفا اگه ممکنه درباره اقلام زیر بنده رو راهنمایی کنید که با نوجه به بودجه ای که دارم چی بخرم که یک عمری برام با صحت و سلامت کار کنه. مدلی که معرفی میکنید یا پیشنهاد میدید بیزحمت از همه چیش بگید. از موتورش گرفته تا ظاهر و باطنش.

اول کمی برام از تجربه خودتون بگید بعد پیشتنهاد و مدل به همراه قیمت دقیق یا احتمالی بدید.

اقلام به ترتیب به همراه قیمت :

یخچال : توان 2 میلیون. حداکثر توان 2 میلیون و 500 هزار تومان

فرش : توان یک میلیون. حداکثر توان 1 میلیون و خورده ای

ماشین لباسشویی تا 1700

جاروبرقی تا 400

چراخ گوشت تا 300 400

آبمیوه گیزی حدود 200

دوستان ممنون میشم زودتر پاسخ بدید. پیشاپیش از همگی دوستان گلم ممنونم.

2. عضو جدید

امتیاز دستاورد:
    3
    دوستان خوبم کسی تجربه ای نداره در اختیار ما بگذاره؟؟؟

3. کاربر فوق حرفه ای ~✿~

امتیاز دستاورد:
    121
    یخچال خوب زیر چهار نیست اصلا ....
    کلا مارکای بوش و سامسونگ خوبن
    لوازم برقیه اشپزخونه برا من همش مولینیکسه راضی هم هستم

hosseingrami از این پست تشکر کرده است.
  4. عضو جدید

امتیاز دستاورد:
    3
    یخچال خوب مگه میشه زیر چهارتومن نباشه؟؟
    میشه این رو توضیح بدین که دقیقا منظورتون چیه؟

5. کاربر فوق حرفه ای ~✿~

امتیاز دستاورد:
    121
    توضیح لازم نیست که
    یخچال خوب ...اندازه خوب بدون مشکلات خیلی از یخچالهای بی کیفیت مثل صدای تراکتور دراوردن یخچال یا برفک و اینا حداقل ۴...ته تهش سه و خورده ایی ...مارکای خوب برا یخچال هم من خودم سامسونگ دارم راضیم برا خواهرم بکو و اونیکی خواهرم بوش..ال جی هم بدک نیست که اینا قیمتاشون معلومه ...حتی چند روز پیش صحبت خرید یخچال بود که سامسونگ چهار درب فکر کنم ۱۲ بود ...اما توصیه خودم برا خریدجهزیه ...یخچال ماشین لباسشویی مهگتر از بقیه وسایل اشپزخونن ...مثلا سرخ کن ...ارام پز ...بخار پز ..من خودم تو هشت سال ....یه بار از سرخ کن استفاده کردم برا امتحان که جمع کردم تنها چیزایی که استفاده میشه ...غذا سازه که اونم سبزی خورد کن جدا بگیرین خیلیییی بهتره چون عملا به درد نمیخوره ....چرخ گوشت هر دو مدل یعنی حتما یک دو سه اش رو هم بگیرید ...هم زن خوب ..و ابمیوه گیر ...زودپز ...ماکرویو هم میشه بعدا خرید ...اما یخچال ارزون نگیرید پشیمون میشید ....از وسایل کوچیک بزنید
    بعضی چیزا واقعا اضافه ان من خودم و خواهرم هر چی از لوازم برقی تو اشپزخونه رو میشه تصور کرد رو بیشترشونو گرفتیم و اکثرشون حتی یک بار هم استفاده نشدن

6. عضو جدید

امتیاز دستاورد:
    3
    خیلی خیلی ممنون از توصیه بسیار به موقع و به جای شما. در این مورد که از برخی چیزا بزنیم و به برخی چیزا بیشتر اهمیت بدیم موافقم. ولی مشکل این هست که هم من و هم خانمم دستمون تنگه. تازه وقتی یک یخچال خوب با مارک ایرانی و با امکانات خوب با موتور کره ای پیدا کردم که خرابی هم نداشته چرا باید نگریم؟ اونم با قیمت یک میلیون و هشتصد. مگه برا دو نفر آدم میخوایم چی کار کنیم که این یخچال با 22 فوت مناسب ما نباشه؟؟؟ میشه اینم پاسخ بدید؟

7. کاربر فوق حرفه ای ~✿~

امتیاز دستاورد:
    121
    یخچالهای ایرانی اولش ممکنه خوب کار کنن اما عمرشون چقدره ؟؟؟مشکلات کی شروع میشه هم مهمه ....من خودم هشت ساله یخچالمو دارم بدون اینکه یه روز اذیتم کرده باشه .....خواهر شوهرم ایرانی گرفت یک و چهارصد ...حرف گوش نکرد ...و الان خیلی وقتی دارن اذیتش میکنن ...به قولی اونقدر پولدار نیستیم جنس ارزون بخریم

8. عضو جدید

امتیاز دستاورد:
    3
    بیزحمت مارک و مدل یخچال خواهر شوهرتون رو بگید. بعد بگید که دقیقا کجا و چطوری اون ها رو اذیت کرده؟

9. کاربر فوق حرفه ای ~✿~

امتیاز دستاورد:
    121
    صبر کنید میپرسم خبرتون میکنم ولی میدونم ایرانیه و برفک و عدم خنک کردن کافی بود مشکلش ...و البته صدا ...

10. عضو جدید

امتیاز دستاورد:
    3
    باشه ممنون. منتظر خبرتون هستم