اشهد انَّ امیرالمومنین علیاً ولی الله اشهد انَّ امیرالمومنین علیاً ولی الله اشهد انَّ امیرالمومنین علیاً ولی الله اشهد انَّ امیرالمومنین علیاً ولی الله اشهد انَّ امیرالمومنین علیاً ولی الله عید همگی مبارک
علی در عرش بالا بی نظير است علی بر عالم و آدم امير است به عشق نام مولایم نوشتم چه عيدی بهتر از عید غدير است ؟ در غدیر خم، ولایت شد قبول برد بالا دست مولا را رسول رفت بالا دست خورشید غدیر شد امام و مقتدای ما، امیر
اَلحَمدُلله الذی جعَلَنا مِنَ المُتِمَسِکین بِولایَتِه عَلیِ ابن اَبی طالب و اولادِه المَعصومین صَلَواه الله علیهم اجمعین + خدا رو شکر که مولایم علی شد :)
باز سلونی بگو ؛ خطبه ی دیگر بخوان ما همه لاااالیم .. لال ! پیش امیر ِ بیان پیش شکوه ِ تو شعر ؛ می دهد از کف عنان کودک ِ طبع مرا ، بند می آید زبان ... ~ مبارکمون
عید غدیر بزرگترین عید برای شیعیان هست پس این عید عزیز رو به همه تبریک میگم. > چه اونایی که اعتقاد دارن < > و چه اونایی که اعتقاد ندارن < بفرمایید گل و شیرینی و شکلات اما در شب عید براتون آرزوی دل شاد می کنم دل شادی که تا آخر عمر همراهتون بمونه و آرزوی لبخند می کنم لبخندی که همیشه بر لبهاتون خودنمایی کنه و آرزوی موفقیت می کنم موفقیتی که در تک تک مراحل زندگی باهاتون باشه ************************************* @Admin @Mohammad @! Hooman ! @** Hiva ** @khorshid @Adamak-h @AftabGardoon @! Hooman ! @Ali @hosseini @bita.z @boy.Star @Eresa @ghorbat @HaVaZaR @HossEiN @Justice @leo.antique @M @ H @ K @M!LAD @M!TRA @mahsa68 @Marji @MarshaI @Mastaneh @Mohammad1991 @Mr ok @n@der @nikbakht @Noor @paradox @Rah!GO!zaR @Rise @saddaf @sepand√ @Seyed @Shahab @Spring.s @Vaezi_mr valentinoo @yasamann @Wild Child @Ŧasŋiɱ @ѕнαω♥ @мσσηღ @آرامی, @سین.دخت, @فدرا, @نفحات, @هبوط, @وضعیت سفید, @کوکیッ, @یــــــــــخمک, @ოя ÀცხÁֆ @اشک قلم @Bahar @Pari_A @Soheil