اینجا از هم درمورد چیزای روزمره می پرسیم...! به چراهای هم جواب میدیم و رفع ابهام می کنیم با هم چرا همه فکر میکنن باید در مورد هر چیزی که میدونن و نمیدونن نظر بدن؟؟
بیشتر اوقات دیدم برای اینکه بخشی از جمع باشن حتی درباره ی چیزی که نمیدونن هم نظر میدن یجورایی برای اینکه حتما مشارکت کنن توی بحث جمعی یا گاهی برای اینکه حواس فردی رو بسمت خودشون جلب کنن سعی میکنن نظری بدن و جزو نظر دهندگان باشن حتما بهرحال یجور ابراز وجوده گاهی بدم نیست . و منم اینچیزا رو اعصابم نمیره
چرا بعضیا حرف دو پهلو میزنند و شجاعت حرف رک زدن ندارند . خودشون که زود بهشون بر میخوره فکر میکنند میتونند با گوشه و کنایه دیگرون رو هم ناراحت کنند
چرا همه فکر میکنن باید در مورد هر چیزی که میدونن و نمیدونن نظر بدن؟؟[/QUOTE] خب اگه الان جواب بدم آیا مشمول همین مطلب نمیشم که تو هر چیزی نظر دادم؟؟ دلایل مختلفی داره از جمله: اینکه بعضی ها دوس دارن تو همه چی خودشون رو نشون بدن، همون نخود هر آش اینکه فکر می کنن از بقیه بیشتر می دونن و لذا باید برتریشون رو نشون ندن اینکه بعضی ها پر حرفن و نمیتونن ساکت بمونن اینکه...
راستش بعضا رک حرف نزدن به نظر من بخاطر اینکه دلت نمیخواد دل طرف مقابلتو بشکنی... شاید به خاطر دوست داشتن زیاد باوشه
اینجور مواقع بهتره اگه خودمون مطمئنیم اشتباه میکنه به او اشتباهش رو با دلیل گوشزد کنیم معمولا طرف هم دلایل خودشو بیان میکنه . حالا سوال من اینه که چرا بعضیا قضاوت نسنجیده و عجولانه میکنند و فکر میکنند فقط حرف خودشون صحیحه و دیگرون اشتباه میکنند .بعدشم میگند شما دو راه بیشتر نداری ، یا همینه که من میگم یا اشتباه میکنی !