سلام آقا دانیال عزیز. همیشه شنیدن این که کسی قراره خدمت سربازی بره حس دلتنگی رو به وجودم تزریق می کنه. درسته سربازی نرفتم ولی عزیزانی داشتم که بارها این دلتنگی و دوری و همین طور شوق دیدارها رو تجربه کردم. یادم هست محل خدمت برادر بزرگم شاهرود بود و خیلی از شهرما دور بود. خودش هم شخصیت کم صبر و تحملی داشت. به قدری که امروز می رفت شاهرود و دو شب بعد یهو.... صدای گرومپ می شنیدیم و یک نفر خودش رو از بالای در حیاط پرت می کرد توی حیاط. اوائل می ترسیدیم و فکر می کردیم دزد اومده. اما بعدا تا صدا رو می شنیدیم مادرم میگفت بخوابید بلند نشید مصطفی ست! این مدت همیشه از شما متانت و ادب و محبت دیدم و مطمئنم با شخصیت بردبار و صبوری که دارید این دوران رو با همه ی سختی و دلتنگی هاش به خوبی به پایان می رسونید. ممنونم از آلا جان که به فکر دوست خوبی چون شما بودن و مارو هم شریک این مهرافشانی کردن. کاش میدونستم که موسیقی متن هم داریم در این صورت حتما داد میزدم. چون همین جوری هم حنجره من به سختی و مشقت و مصیبت و خستگی بسیار صدا تولید میکنه. . امیدوارم همیشه موفق و شاد و سلامت باشید دانیال عزیز.
ایشاا... بسلامتی برید و برگردید دوران خوبی رو میخواهید تجربه کنید که بعدا ها متوجه میشید چه ایام خوشی داشتید امیدوارم سالم تندرست باشید
همیشه خداحافظی ها به معنی رفتن نیستند گاه بهانه ای هستند برای سلام های بعدی #دانیال عزیز امیدوارم این مرحله از زندگیت رو با آرامش و سلامتی بگذرونی و تجربه های خوبی کسب کنی با این امید که در شرایطی که برات مقدوره به ما سر بزنی منتظر سلام بعدی هستم خدا تو را نگهدار که میروی به سوی سرنوشت #آلا جون گل کاشتی، مرسی
دانیال عریر من برای شما یک پست در اینجا گذاشتم که متاسفانه نمیدانم چرا پاک شده است به هر حال انشاالله بسلامتی و خوشی و خوبی خدمت مقدس سربازی را با افتخار تمام به پایان برسانی اما خوشبختانه با داشتن اینترنت همراه در هر کجای ایران عزیز باشی میتوانی ارتباط خود را با انجمن حفظ کنی .
دانیال جان بسلامت بری و برگردی داداش مواظب خودت باش ، صبور باش :) یجوری میگذره که خودتم نمیدونی چجوری گذشت مخصوصا اگه نزدیک خونتون باشی